Spoločnosti Yggdrasil a Reel Life Games sa spojili, aby vo svojej najnovšej valentínskej hre Power of Love vytvorili skutočne romantické dobrodružstvo.

Titul s 5×4, 40 výhernými líniami zobrazuje zlomyseľného cherubína, zatiaľ čo na valcoch plných ruží, sŕdc a diamantov sa do popredia dostávajú elegantný gentleman a temperamentná dáma.

Ale nesúďte peknú knihu podľa obalu… Power of Love má množstvo hodnotných funkcií, ktoré zaujmú každého diváka. Počas základnej hry funguje symbol Power of Love ako symbol Wild, ktorý výrazne zvyšuje šance hráčov na vytvorenie výherných výherných línií. Ak na po sebe idúcich valcoch padnú dve polovice srdca, naplní sa špeciálny merač lásky. Ak dosiahne plnú výšku, aktivuje sa výber funkcií.

Na obrazovke výberu sa zobrazia tri rôzne funkcie: Love is Popping, Love is All Around a Love Grows, ktoré môžu fungovať aj v tandeme, čo prináša pôsobivé výherné príležitosti.

V rámci funkcie Love is Popping padne na valcoch od dvoch do 20 symbolov Wild, pričom všetky symboly srdca sa automaticky zmenia na symboly Wild, čo vedie k ďalším výhram.

Love is in the Air je funkcia vylepšenia symbolov, ktorá umožňuje všetkým vybraným symbolom premeniť sa na zodpovedajúci symbol s vyššou hodnotou. Okrem toho na herných valcoch pristanú aj dva symboly Wild.

Funkcia Love Grows zmení výšku valcov, čím umožní rozšíriť herné pole na výšku až na 5 × 8, čím sa zdvojnásobí počet výherných línií v hre, čo znamená ešte väčší výherný potenciál.

ZDROJ:shutterstock.com

A napokon, ak počas jedného točenia padnú tri bonusové symboly, hráči získajú sedem roztočení zdarma, v ktorých sa môžu počas trvania bonusu vyskladať všetky tri funkcie.

Power of Love je po hre Midway Money najnovším titulom od spoločnosti Reel Life Games v portfóliu YG Masters. Titul je poháňaný technológiou GATI, najmodernejšou technológiou spoločnosti Yggdrasil, ktorá umožňuje partnerom využívať vopred nakonfigurovanú, na reguláciu pripravenú, štandardizovanú sadu vývojových nástrojov na dôslednú produkciu špičkového obsahu s následnou rýchlou distribúciou.

Stuart McCarthy, vedúci oddelenia produktov a programov spoločnosti Yggdrasil, povedal: „Valentín je už za rohom a my s potešením oznamujeme, že láska je v našej najnovšej verzii veľmi cítiť. Power of Love kombinuje množstvo vzrušujúcich funkcií s ľúbostnou témou a my sa už nevieme dočkať, kedy sa hráči do našej najnovšej hry zamilujú!“

Andy Kniaz, generálny riaditeľ spoločnosti Reel Life Games, povedal: „Valentín prináša príležitosť skombinovať aktuálnu a neotrelú tému sviatku s niekoľkými vzrušujúcimi funkciami. Je nám cťou vydať ďalšiu hru Reel Life v rámci programu YG Masters. Spolupráca so spoločnosťou Yggdrasil nám umožňuje vytvárať fantastické herné zážitky a sme si istí, že Power of Love bude ďalším silne výkonným titulom v portfóliu.“

UPOZORNENIE: Hranie hazardných hier spôsobuje závislosť a riziko vysokých finančných strát. Hranie hazardných hier je v Slovenskej republike povolené len osobám starším ako 18 rokov, a to v internetových kasínach prevádzkovanými subjektami s platnou licenciou Úradu pre reguláciu hazardných hier.