Speváčka Nicki Minaj podpísala viacročnú partnerskú reklamnú zmluvu so spoločnosťou MaximBet.

Ako uviedla spoločnosť MaximBet, prevádzkovateľ športového stávkovania a iGamingu, do skupiny MaximBet prinesie Nicki Minaj svoj štýl a étos, aby „ilustrovala zložky životného štýlu značky a zároveň výrazne rozšírila jej publikum, vrátane pozvania väčšieho počtu žien k hraniu hazardných hier.“

Minaj, ktorá je celoživotnou športovou fanúšičkou, bude so spoločnosťou MaximBet spolupracovať v oblastiach, ako sú merchandise, večierky, partnerstvá, zážitky pre fanúšikov a budovanie značky, pričom cieľom všetkých týchto aktivít je spojiť zábavu, šport, celebrity a športové stávkovanie.

ZDROJ: MaximBet

Myslím, že som nikdy nebola na spoluprácu viac hrdá,“ povedala Minaj. „Spojenie obchodne dôvtipných silových ťahov s mojím prirodzeným, kreatívnym, sexy, zábavným a módnym prejavom je v súvislosti s týmto partnerstvom na mieste.“

Som pripravená naplno využiť svoj potenciál mladej vplyvnej kráľovnej a otvoriť dvere ostatným, aby mohli snívať vo veľkom. Pripravte sa na sexy večierky a nezabudnite: vystrašené peniaze nerobia ŽIADNE PENIAZE!!!! HA!!! Uzatvárajte stávky!!!! Poďme na to!!!

ZDROJ: WINARCH

Minaj bude tiež pôsobiť ako nová kreatívna riaditeľka časopisu Maxim a špeciálna poradkyňa predstavenstva spoločnosti MaximBet a bude sa aktívne podieľať na plánoch skupiny v oblasti iGamingu.

Spoločnosť MaximBet dodala, že speváčka má 280 miliónov sledovateľov na sociálnych sieťach, je najsledovanejšou raperkou na Instagrame a 18. najsledovanejšou osobou na svete.

Generálny riaditeľ spoločnosti MaximBet Daniel Graetzer uviedol: „Nicki je na celom svete známa predovšetkým ako megahviezda, ale my ju poznáme aj ako brilantnú obchodníčku. Jej úloha strategickej poradkyne spoločnosti MaximBet bude pre nás neoceniteľná.“

Vybudovala jednu z najsilnejších značiek na svete, svoju vlastnú, a rovnaký dôvtip a kreativitu uplatňuje aj v našej značke lifestylových športových stávok. Nemôžem sa viac tešiť na spoluprácu s ňou – je kreatívna, inteligentná, vášnivá a odvážna. Neexistuje nikto vhodnejší, kto by nám pomohol dostať túto formu zábavy do hlavného prúdu.“ dodal šéf spoločnosti MaximBet.