Staňte sa na chvíľu šéfkuchárom v hre Gordon Ramsay Hell’s Kitchen od spoločnosti NetEnt. Objavte rôzne spôsoby prípravy majstrovského jedla a ako zákusok získajte lákavé odmeny. Gordon Ramsay Hell’s Kitchen je 5-valcový, 3-riadkový automat s 20 výhernými líniami, v ktorom nájdete zastupujúce symboly Wild, symboly Scatter, voľné spiny a násobitele, ktoré vystupňujú váš herný zážitok.

Téma a grafika

Spoločnosť NetEnt znovu prichádza so vzrušujúcou hrou a ponúka ten najlepší herný zážitok. Gordon Ramsay Hell‘s Kitchen je automat s tematikou jedla na pozadí s obrázkami tajomnej (trochu pekelnej) reštaurácie. Automat disponuje nádhernými farebnými kombináciami, ktoré ho robia skutočne atraktívnym. Jeho príkazová lišta je pohodlne umiestnená v spodnej časti displeja, čo hráčom umožňuje jednoduché ovládanie hry. K dispozícii je aj zaujímavý zvukový sprievod, ktorý vás bude pri hre naozaj baviť. Na to, aby ste si mohli túto hru vychutnať, nemusíte sťahovať žiadny softvér, pretože ju môžete hrať priamo z webového prehliadača. Ak hľadáte výherný automat so strednou variáciou, potom je Gordon Ramsay Hell‘s Kitchen tou správnou hrou. Gordon Ramsay Hell‘s Kitchen odporúčame všetkým hráčom, či už ide o nováčikov alebo veteránov.

ZDROJ: softgamings.com

Hra/návod

Pri každom načítaní hry Gordon Ramsay Hell‘s Kitchen budete komunikovať s rôznymi postavami, vďaka ktorým je hra vzrušujúca a zábavná. Nájdete tu mäso, hamburger, koktail a dezert. Tieto symboly predstavujú štandardné výherné ikony v tomto slote. Pri zhode 5 týchto symbolov získate maximálnu výhru až 1000 mincí, zatiaľ čo pri zhode 3 týchto symbolov získate minimálnu výhru až 150 mincí. Druhá skupina symbolov zahŕňa všeobecné symboly kariet A, K, Q a J. Tieto symboly predstavujú v hre symboly s nízkou výhrou a v závislosti od symbolu, ktorý sa zhoduje na výhernej línii, prinášajú rôzne výšky nízkych výhier. Pri zhode 5 týchto symbolov získate maximálnu výhru až 75 mincí, zatiaľ čo pri zhode 3 týchto symbolov získate minimálnu výhru až 20 mincí. Svoju stávku si môžete nastaviť od minimálnej stávky 0,20 mince až po maximálnu stávku 100 mincí.

ZDROJ: softgamings.com

Parametre automatu:

RTP 96.07 %

Minimálna stávka 0.2 €

Maximálna stávka 400 €

Maximálna výhra 234.280 €

Bonus

Okrem základnej hry Gordon Ramsay Hell’s Kitchen v automate objavíte aj rôzne bonusové funkcie. Získate divokú kartu, symboly Scatter, voľné spiny a násobitele, ktoré zvyšujú potešenie hráčov. Symbol Wild nie je ťažké prehliadnuť a v základnej hre a vo voľných hrách sa môže objaviť kdekoľvek na valcoch. Symbol Wild vám pri každom roztočení pomôže skompletizovať výherné kombinácie. Nahradí všetky symboly okrem symbolov Scatter. K dispozícii je aj funkcia Ramsey’s wilds, v ktorej sa počas herného kola môže kdekoľvek na valcoch náhodne objaviť 5 až 7 symbolov Wild. Tieto symboly Wild tiež nahradia všetky symboly na slote okrem symbolov Scatter. ak budete mať šťastie, môžete prejsť aj do voľných spinov Team Challenge a funkcie Order Up. Táto funkcia sa spustí, ak vám padnú 3 alebo 4 symboly Scatter, čím sa aktivuje 15 voľných spinov. Počas tejto funkcie predstavujú 2 hracie plochy súťaž vo varení medzi červeným a modrým tímom, ale musíte si vybrať jeden z tímov. Na konci tímovej súťaže sa tím s najväčšou celkovou výhrou určí za víťaza súťaže vo varení. Keď však súboj skončí remízou, aktivuje sa bonusová hra Gordon, v ktorej si môžete odomknúť až 3-násobný násobiteľ.

Videoukážku hry Gordon Ramsey Hell’s Kitchen nájdete tu:

Upozornenie:

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie predstavuje zdravotné riziko.