Spoločnosť Habanero prináša na trh svoj najnovší automat – Pumpkin Patch. Vychutnajte si zábavnú novembrovú cestu na tekvicovú farmu a hrajte o skryté odmeny, ktoré stráži poľný strašiak.

Pumpkin Patch je 5-valcový, 3-riadkový automat s 25 výhernými líniami, so zastupujúcimi symbolmi Wild, točeniami zdarma a funkciou automatického hrania. Pripravte sa na bohatú úrodu z tekvicovej farmy! Minimálna stávka je 0.25 €, maximálna stávka 125 € a maximálna výhra 32.910 €!

Habanero patrí k popredným vývojárom online hier, čo dokazuje aj dlhodobá kvalita produkcie tejto spoločnosti. Hoci sa doteraz orientovala najmä na ázijský trh, aktuálne mieri so svojim portfóliom hier aj na západ.

Pumpkin Patch je graficky atraktívny výherný automat s motívom tekvice s modrým pozadím a nádhernymi farebnými kombináciami. Jeho príkazová lišta je pohodlne umiestnená v spodnej časti displeja, čo hráčom umožňuje jednoduché ovládanie. K dispozícii je aj zábavný a trochu uletený zvukový sprievod. Na druhej strane, grafika je spracovaná vynikajúco a umožňuje hráčom načítať a hrať hru bez akýchkoľvek ťažkostí. Na to, aby ste si mohli túto hru vychutnať, nemusíte sťahovať žiadny softvér, pretože ju môžete hrať priamo z webového prehliadača. Ak hľadáte výherný automat so strednou variáciou, potom je Pumpkin Patch tou správnou voľbou.

ZDROJ: softgamings.com

Hra/návod

Pri každom načítaní hry Pumpkin Patch budete komunikovať s rôznymi niekedy trochu bizarnými postavami, vďaka ktorým je hra naozaj zábavná. Nájdete tu tekvice, vtáky, veveričky, žalude a kukuričné klasy. Tieto symboly predstavujú štandardné výherné ikony a prinášajú rôzne výhry v závislosti od ikony a od toho, koľkokrát sa ikona objaví zhodne na výhernej línii. Pri zhode 5 týchto symbolov získate maximálnu výhru až 150 000 mincí, zatiaľ čo pri zhode 3 týchto symbolov získate minimálnu výhru až 2000 mincí. Druhá sada symbolov zahŕňa všeobecné symboly kariet A, K, Q, J, 10 a 9. Ide o symboly s nízkou výplatou a v závislosti od toho, ktorý symbol sa zhoduje na výhernej línii, prinášajú výhry v rôznej výške. Pri zhode 5 týchto symbolov získate maximálnu výhru až 20 000 mincí, zatiaľ čo pri zhode 3 týchto symbolov získate minimálnu výhru až 1 000 mincí.

Bonus

V hre Pumpkin Patch nájdete už zaujímavú základnú hru, navyše sú v automate aj rôzne bonusové funkcie. Môžete získať divokú kartu a roztočenia zdarma. Divokú kartu predstavuje strašiak a udelí vám výhru až 200 000 mincí. Taktiež udelí minimálnu výhru až 4000 mincí, ak na jednej výhernej línii padnú 3 symboly Wild. Strašiak vám zase pomôže dokončiť výherné kombinácie v každom hernom kole, nahrádza totiž všetky symboly na slote. Vždy, keď sa zviera andy objaví v susedstve tekvice, rozšíri ju na symbol Wild a pokryje všetky pozície na valcoch pred udelením výhier. V automate viete získať aj funkciu roztočení zdarma. Keď sa kdekoľvek na valcoch objavia 3 symboly Wild, aktivujú funkciu voľných hier. Počas tejto funkcie sa na všetky výhry vzťahuje 3-násobný násobiteľ.

ZDROJ: softgamings.com

O spoločnosti Habanero

Habanero je mladý, ale veľmi úspešný poskytovateľ herného obsahu so sídlom v Kyjeve, Manile, Sofii a Johannesburgu. Svoju cestu k veľkým úspechom začala spoločnosť v roku 2012 a zamerala sa najmä na ázijské trhy. Po dosiahnutí obrovského úspechu na týchto trhoch – Habanero sa stalo jedným z TOP 4 najlepších poskytovateľov pre ázijské trhy – sa spoločnosť rozhodla presunúť na Západ. Prvým cieľom boli krajiny SNŠ a od roku 2018 spoločnosť kontinuálne dobýja trhy západnej Európy.

ZDROJ: habanerosystems.com

Videoukážku hry Pumpkin Patch nájdete tu:

Upozornenie:

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie predstavuje zdravotné riziko.