Pragmatic Play prináša najnovší automat Fruit Party 2. Ide o 7-valcový, 7-riadkový výherný automat so symbolmi scatter, točeniami zdarma a divokými násobiteľmi. Pripravte sa teda na výdatnú šťavu z ovocných dobrôt, roztočte valce a čakajte na veľké výhry.

Pragmatic Play je jedným z popredných vývojárov hier, čo dokazuje aj kvalita ich produkcie. Fruit Party 2, ako už názov napovedá, je slot s ovocnou tematikou. Odohráva sa na farme, kde môžete vidieť ovocný sad a farmársky domček. Slot disponuje nádhernými farebnými kombináciami, ktoré zaručujú atraktivitu hry. Jeho príkazový riadok je vhodne umiestnený v spodnej časti valca a umožňuje ľahké ovládanie hry. K dispozícii je aj zvukový sprievod, ktorý vás bude pri hraní hry baviť. Na to, aby ste si mohli túto hru vychutnať, nepotrebujete sťahovať žiadny softvér, pretože ju môžete hrať priamo z webového prehliadača. Je tiež kompatibilná s HTML5, takže k hre môžete pristupovať aj na cestách prostredníctvom mobilného telefónu. Ak hľadáte výherný automat s vysokou variáciou, Fruit Party 2 je hra, ktorú by ste mali vyskúšať.

ZDROJ: softgamings.com

Pri každom spustení hry Fruit Party 2 dostanete jahody, pomaranče, jablká a hrozno. Tieto symboly predstavujú štandardné výherné symboly a poskytujú rôzne výšky výhier v závislosti od symbolu a od toho, koľkokrát sa symbol objaví v zhode v jednom zoskupení. Pri zhode viac ako 15 týchto symbolov získate maximálnu výhru až 15 000 mincí, zatiaľ čo pri zhode 5 týchto symbolov získate minimálnu výhru až 40 mincí. Druhá sada symbolov obsahuje bobuľu, hviezdu a srdce. Tieto symboly predstavujú v hre symboly s nízkou výplatou a prinášajú rôzne výšky výhier v závislosti od symbolu, ktorý sa zhoduje v skupine. Pri zhode viac ako 15 týchto symbolov získate maximálnu výhru až 6000 mincí, zatiaľ čo pri zhode 5 týchto symbolov získate minimálnu výhru až 20 mincí. Pred vyplatením výhier ukrytých v tomto slote si musíte nastaviť preferovanú stávku pomocou príkazového riadku. Svoju stávku si môžete nastaviť od minimálnej stávky 0,20 mince až po maximálnu stávku 100 mincí.

ZDROJ: softgamings.com

Bonusové funkcie

Zatiaľ čo v hre Fruit Party 2 nájdete zaujímavú základnú hru, objavíte v nej aj rôzne bonusové funkcie. Získate symbol scatter, divoké násobitele a roztočenia zdarma, ktoré zvýšia váš herný zážitok. Symbol scatter je ľahko rozpoznateľný a objaví sa na všetkých valcoch. Tento symbol udelí vysokú výplatu až 10 000 mincí za trafenie až 7 symbolov scatter v skupine. Okrem toho sa pri padnutí 7 symbolov scatter spustí až 25 točení zdarma. Počas voľných hier sa objaví divoký násobiteľ, v ktorom môžete získať až 729-násobok stávky. Náhodný symbol Wild vám tiež pomôže dokončiť výherné kombinácie tým, že nahradí všetky symboly v hre okrem symbolov Scatter. Voľné hry môžete tiež opätovne spustiť tak, že vám padnú 3 alebo viac symbolov Scatter a získate ďalších 5 voľných hier. Ďalšou funkciou v hre je režim kupovania voľných spinov. Táto funkcia vám umožní okamžité spustenie voľných hier. Kúpou voľných hier môžete náhodne trafiť 3 až 7 symbolov scatter. Cena aktivácie voľných hier je 100-násobok vašej aktuálnej stávky. Nakoniec je v automate k dispozícii funkcia prepadnutia. Počas hrania zmiznú všetky výherné symboly. Zostávajúce symboly spadnú na spodnú časť obrazovky, čo vám poskytne ďalšiu šancu na vytvorenie novej výhernej kombinácie.

Videoukážku hry Fruit Party 2 nájdete tu:

Upozornenie:

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie predstavuje zdravotné riziko.