Riot Games v spolupráci s nemeckým automobilovým gigantom Mercedes-Benz predstavil pamätný prsteň pre majstrovstvá sveta v League of Legends 2021, ktoré sa budú konať v islandskom Reykjavíku. Riot Games a Mercedes-Benz odovzdajú každému členovi víťazného tímu majstrovstiev sveta 2021 jeden z majstrovských prsteňov vyrobených na mieru.

Symbol najväčšieho úspechu v LoL Esports

Na víťazov majstrovstiev sveta v League of Legends 2021 čaká tento rok špeciálna trofej. Počas slávnostného odovzdávania cien zdvihnú majstri sveta nad hlavu nielen Summoner’s Cup, ale aj prsteň šampióna vytvorený exkluzívne pre každého člena tímu. Prsteň je výsledkom spoločného dizajnového procesu spoločností Mercedes-Benz a Riot Games a ide o symbol najväčšieho úspechu v League of Legends Esports.

Vysokokvalitné materiály

Mercedes-Benz je od roku 2020 exkluzívnym automobilovým partnerom všetkých globálnych podujatí League of Legends Esports a vyniká kreatívnymi kampaňami a nápadmi, ktoré kladú fanúšikov League of Legends na prvé miesto. Najnovším nápadom je prsteň Championship Ring: je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ako je biele zlato a zafírové sklo, a je výsledkom mnohých hodín detailného remeselného spracovania. Na vizuálnej úrovni sa v prsteni Championship Ring spája nezameniteľný dizajn vozidiel Mercedes-EQ s League of Legends Esports. Okrem hviezdicového vzoru, ktorý zdobí prsteň po stranách z bieleho zlata, sa cez modré zafírové sklo na vrchnej strane trblieta emblém Worlds.

ZDROJ: mercedes-benz.com

„Skutočný kus DNA značky Mercedes-Benz“

Zo strany spoločnosti Mercedes-Benz bol za vývoj zodpovedný Steffen Köhl, vedúci oddelenia pokročilého dizajnu exteriéru spoločnosti Mercedes-Benz, a jeho tím: „Prsteň bol výzvou, ktorú sme s radosťou prijali. Nakoniec sa nám podarilo spojiť identity a dizajnérske slovníky oboch partnerov v tomto jedinečnom dizajne prsteňa. Tešíme sa na chvíľu, keď bude prsteň víťazom odovzdaný na slávnostnom odovzdávaní trofejí. Zosobňuje skutočný kus DNA značky Mercedes-Benz.“

ZDROJ: mercedes-benz.com

„Spoločná láska k dizajnu a inováciám“

„Majstrovské prstene sú v športe legendárnou tradíciou, ktorá je synonymom najvyšších úspechov a bezkonkurenčnej dokonalosti. Od začiatku nášho partnerstva v roku 2020 pomáha Mercedes-Benz pozdvihnúť a osláviť najlepších z najlepších v LoL Esports a sme nadšení, že môžeme spojiť našu spoločnú lásku k dizajnu a inováciám, aby sme sa výrazným spôsobom podpísali pod vrcholný úspech nášho športu,“ hovorí Naz Aletaha, globálny šéf Riot Games pre League of Legends Esports.