Jeden z lídrov v oblasti online hier v živom kasíne, spoločnosť Ezugi, predstavila novú korporátnu identitu. Po desiatich rokoch vstupuje Ezugi do modernej éry hier so živými hráčmi so sviežou a modernou zmenou značky.

Podľa generálneho riaditeľa Karla Kuglera išlo o nevyhnutný krok, aby sa značka posunula vpred a zostala na trhu konkurencieschopná. Počas niekoľkých posledných mesiacov spoločnosť Ezugi neustále uskutočňovala zmeny, ktoré boli krokom plánovaného rebrandingu. V súčasnosti začala fungovať s novou vizuálnou identitou, ktorá má minimalistický prístup. K dispozícii je nové logo a slogan, ktoré idú v súlade s hodnotami spoločnosti Ezugi, čo jej v budúcnosti pomôže k väčšiemu rastu.

Zrýchlenie rastu

Spoločnosť Ezugi bola v odvetví živých kasín veľmi populárnym poskytovateľom, ktorý sa zameral na inovatívne tituly a funkcie, aby poskytol celý rad vynikajúcich živých kasínových hier. V roku 2018 ju získala spoločnosť Evolution Gaming, čo bol ďalší krok v jej raste. Partnerstvo rozšírilo geografickú pôsobnosť spoločnosti Evolution a zároveň urýchlilo rast spoločnosti Ezugi.

Vďaka tomuto partnerstvu sa spoločnosť Ezugi dostala na trhy, na ktoré sa jej predtým nepodarilo dostať. Znamená to lepšiu a rýchlejšiu kvalitu streamovania, ako aj špičkový používateľský zážitok. Je samozrejmé, že akvizícia spoločnosťou Evolution Gaming pomohla spoločnosti Ezugi získať viac fanúšikov ako kedykoľvek predtým. Štúdio bolo dlhé roky známe svojím inovatívnym a odvážnym prístupom k živým hrám. Rebranding to všetko posúva ešte o krok ďalej. Štúdiá živých kasín musia byť vždy v strehu, aby udržali krok s ostatnými. Ezugi bolo vždy na čele inovácií a najnovší rebranding hodnôt spoločnosti je obrovským krokom správnym smerom.

Odvážnym a minimalistickým prístupom, pokiaľ ide o vizuálnu identitu, sa spoločnosť Ezugi snaží vytvárať sofistikovaný obsah. Jej cieľom je pokračovať v špičkových hrách v živom kasíne a mať dominantný vplyv na trhu. Ezugi bude naďalej slúžiť svojim najobľúbenejším trhom a pozná dôležitosť kultúrnych rozdielov, aby mohla prispôsobiť nové vzrušujúce hry živého kasína s miestnymi príchuťami, ktoré budú k dispozícii hráčom zo všetkých spoločenských vrstiev.

Očakáva sa ďalšia expanzia

Spoločnosť Ezugi je odhodlaná expandovať na nové územia. Samozrejme, týka sa to len kompatibilných a regulovaných trhov. Pri hraní v živom kasíne ide predovšetkým o dôveru a Ezugi to chápe. Jej čerstvá rebrandingová značka má na nej stavať a vytvárať nové úspešné obchodné partnerstvá, ktoré jej pomôžu presadiť sa na nových trhoch. Za posledný rok a pol sa pôsobnosť spoločnosti Ezugi rozšírila na trhy ako Španielsko, Taliansko, Litva, Estónsko, Bulharsko a ďalšie. Počet krajín, v ktorých sú dostupné živé hry Ezugi, sa čoskoro rozšíri, keďže sa na to zameriava aj jedna z fáz rebrandingu. Inteligentný vzhľad je síce nový, ale ciele spoločnosti Ezugi poskytovať svojim zákazníkom obsah najvyššej kvality sa nikdy nezmenili.

S novou vizuálnou identitou sa spoločnosť Ezugi zameriava na mentalitu živých hier – nepretržite otvorené herné príležitosti. Červená streamovacia bodka je obzvlášť výrazná a nová webová stránka by mala byť čoskoro spustená do prevádzky.

V nasledujúcich týždňoch sa očakávajú ďalšie informácie, ktoré sa zamerajú na ostatné aspekty rebrandingu.