Za sedem rokov sa môže stať veľa. Celosvetová pandémia sa rozšírila za menej ako dva roky, zatiaľ čo stávkový priemysel je takmer na nepoznanie od stavu spred 84 mesiacov.

Stačí sa pozrieť na športové stávkovanie v USA, ktoré bolo mimo Nevady zakázané až do roku 2018. A práve v odvetví športového stávkovania predĺžili spoločnosti Sportradar a FanDuel svoje partnerstvo o ďalších sedem rokov. Predĺžením existujúcej zmluvy do roku 2028 sa posilnilo puto medzi oboma organizáciami.

Podľa podmienok dohody bude spoločnosť Sportradar poskytovať stávkovej kancelárii FanDuel prístup k službám stávkovania pred zápasom, službám stávkovania naživo a nástrojom na zábavu pri stávkovaní, ktoré zahŕňajú sledovanie zápasov naživo a widgety na stávkovanie. Carsten Koerl, globálny generálny riaditeľ spoločnosti Sportradar, povedal: „Keďže FanDuel je poprednou americkou stávkovou kanceláriou, táto dohoda ďalej zdôrazňuje pozíciu spoločnosti Sportradar ako dodávateľa údajov a kurzov pre americké športy vrátane NBA, MLB a NHL.

„Spoločnosti Sportradar aj FanDuel si vybudovali pozície vďaka investíciám do inovácií a špičkových produktov a služieb a táto rozšírená dohoda nám umožňuje spolupracovať na ďalšom rozvoji ponuky spoločnosti FanDuel, najmä v oblastiach, ako je napríklad stávkovanie v hre. „Tešíme sa na hlbšiu integráciu s tímom spoločnosti FanDuel, aby sme mohli pokračovať v budovaní úspechu, ktorý sme doteraz spoločne dosiahli.“

Niall Connell, generálny manažér pre stávkové kancelárie spoločnosti FanDuel Group, dodal: „Údaje spoločnosti Sportradar poháňajú naše vlastné modely, vďaka čomu môžeme ponúkať veľké množstvo trhov so stávkami v hre; a práve spolupráca v rámci nášho partnerstva bude v nasledujúcich rokoch rozvíjať ponuku produktov spoločnosti FanDuel v hre.“