Americká organizácia elektronického športu DarkZero oznámila podpísanie dohody, na základe ktorej bude exkluzívne hostiť všetkých svojich účastníkov, partnerov a kolegov z odvetvia v nedávno otvorenom zariadení Resorts World Las Vegas.

Podnik so sídlom v Las Vegas v piatok v oficiálnej tlačovej správe vyhlásil, že táto dohoda mu pomôže „plniť jeho hlavné poslanie“, ktorým je starostlivosť o „zdravý globálny herný ekosystém“ a zároveň udržiavať „celkovú fyzickú a duševnú pohodu“ jeho súťažiacich v elektronických športoch.

Zapojené insígnie

Zach Matula pôsobí ako výkonný riaditeľ spoločnosti DarkZero a v tlačovej správe vysvetlil, že nová aliancia zahŕňa Resorts World Las Vegas ako „oficiálne stredisko“ výmenou za to, že logo tohto miesta na Las Vegas Strip bude umiestnené na ľavom rukáve dresov tímov Rainbow 6: Siege a Valorant. Šéf prezradil, že tento istý emblém sa teraz navyše bude výrazne objavovať na jej domovskej stránke a rôznych kanáloch sociálnych médií, ako aj na internetových platformách jej hráčov.

„Toto partnerstvo s Resorts World Las Vegas odomkne prístup k prvotriednym službám pre všetkých pod našou značkou, ako aj pre súčasných a budúcich partnerov. DarkZero bude aj naďalej odhodlaná stať sa vplyvnou organizáciou v rámci komunity Las Vegas. Toto partnerstvo zabezpečí, že budeme spolupracovať so spoločnosťou Resorts World Las Vegas pri jej raste v oblasti herného priemyslu.“

Exkluzívne zážitky

Spoločnosť DarkZero vyhlásila, že v rámci tohto partnerstva bude ďalej dodávať nevadskej nehnuteľnosti s 3 500 izbami od spoločnosti Genting Malaysia Berhad množstvo diskrétnych VIP zážitkov v oblasti elektronických športov vrátane jedinečnej ponuky „Play with a Pro“ pre hostí, ktorí si budú chcieť vychutnať „príležitosť zahrať si jeden na jedného s najlepšími svetovými hráčmi“. Zavŕši ich možnosť pre návštevníkov Resorts World Las Vegas učiť sa od profesionálov „v pohodlí vlastnej hotelovej izby“ alebo návštevou neďalekej centrály.

Vítané blaho

Tommy Padula, vedúci partnerstiev spoločnosti DarkZero, zasa využil tlačovú správu, aby vyhlásil, že jeho organizácia bola založená v roku 2018 s deklarovaným cieľom „transformovať svet elektronických športov“ a v súčasnosti slúži ako „plnohodnotná profesionálna organizácia elektronického športu“ prostredníctvom spojenia „najmodernejších školení a vývoja“.

Padulovo vyhlásenie

„Sme nadšení, že môžeme spojiť svoje sily s najvýznamnejším letoviskom a zábavnou destináciou Las Vegas. Zdravie a wellness našich hráčov a zamestnancov je stredobodom všetkého, čo robíme, a Resorts World Las Vegas ponúka našim hráčom a zamestnancom množstvo jedinečných príležitostí na oddych a načerpanie nových síl.“