GGPoker získal licenciu na poskytovanie online hazardných hier v Nemecku a s nadšením sa púšťa do modernizácie nemeckého iGamingového prostredia. GGPoker je najväčšia pokrová herňa na svete a rýchlo rastúci prevádzkovateľ iGamingu.

GGPoker, najväčšia pokrová herňa na svete, získala licenciu na poskytovanie online hazardných hier v Nemecku. Štátny správny úrad Saska-Anhaltska, regulačný orgán, ktorý v súčasnosti udeľuje licencie prevádzkovateľom, povolil spoločnosti vlastnenej NSUS prevádzkovať poker na nasledujúcich päť rokov.

Hoci je Nemecko známe svojimi prísnymi pravidlami, zostáva jedným z najväčších trhov so stávkami v Európe, čo z neho robí atraktívnu jurisdikciu pre mnohé spoločnosti podnikajúce v oblasti hazardu. Spoločnosť GGPoker, ktorá už päť rokov ponúka online poker a iGaming, chce využiť tento sľubný trh a zaujať miestnych zákazníkov zaujímavými pokrovými hrami a turnajmi. Používatelia pokrovej herne sa môžu zúčastniť hier, ako sú Rush & Catch poker, All-In or Fold, Flip & Go, Spin & Gold, Battle Royale, GGCare & GGCheers a mnoho ďalších.

ZDROJ: shutterstock.com

GGPoker si upevnil pozíciu poprednej pokrovej herne vďaka svojej oddanosti pokru a prepojeniu na svetovú pokrovú scénu. GGPoker je napríklad oficiálnym sponzorom World Series of Poker Las Vegas, vďaka čomu môže profesionálnym hráčom ponúknuť množstvo príležitostí na rast. GGPoker tiež pred dvoma rokmi hostila hlavné podujatie WSOP online a hlavný turnaj WSOP 2020.

Spoločnosť GGPoker sa teší na modernizáciu nemeckého iGamingu

Ako informoval spravodajský portál Gambling Insider, Sven Stiel z nemeckej spoločnosti NSUS pochválil nemecké orgány za ich konštruktívny prístup a uviedol, že jeho tím je rád, že s nimi môže spolupracovať. Stiel je nadšený, že sa nemeckým zákazníkom podarí zapojiť do pokrových ponúk, ktoré budú inovatívne a kvalitné a zároveň bezpečné a budú ponúkať skvelú ochranu zákazníkov. Vďaka licencii bude mať obsah GGPoker aj právnu podporu, čo zákazníkom umožní cítiť sa pri hraní s touto spoločnosťou bezpečne. Stiel dospel k záveru, že ide o „rozhodujúci krok“ v modernizácii nemeckého trhu s iGamingom.

ZDROJ: GG POKER

Spoločnosť GGPoker pokračuje v neustálom rozširovaní svojej prítomnosti v oblasti digitálneho pokru. Začiatkom októbra pokrová herňa spojila sily so svojím dlhoročným partnerom WSOP a spustila stránku WSOP.ca v kanadskom Ontáriu. Vďaka tomu môžu teraz zákazníci v tejto kanadskej provincii hrať rôzne súťažné a rekreačné formáty pokru. Aby to existujúci hráči mali jednoduchšie, spoločnosť GGPoker umožnila zákazníkom bezproblémový prevod ich existujúcich účtov na platformu orientovanú na Kanadu. 

Mesiac predtým sa spoločnosť Yggdrasil, jeden z najväčších vývojárov obsahu pre iGaming, spojila so spoločnosťou GGPoker a dohodla sa, že bude pokrovú herňu podporovať celým sortimentom svojich hier. Tým spoločnosť GGPoker preukázala ochotu ísť nad rámec pokru a zaujať zákazníkov pestrou ponukou.