Sexuálna pracovníčka z nevestinca Chicken Ranch ponúka polovičnú zľavu na svoje služby každému hráčovi alebo zamestnancovi tímu Las Vegas Raiders počas sezóny 2022/23.

Ponúkam svoj VIP balíček hráčom a zamestnancom tímu Raiders, pretože tento tím priniesol do oblasti Vegas veľa pozitívneho a radostného a vďaka davom fanúšikov, ktorí navštevujú mesto hriechu, aby videli zápasy Raiders, pomohol oživiť môj obchod s verejným domom,“ povedala Ariel Ganja pre TMZ.

Balíček zahŕňa osobný vstup do súkromného bungalovu, takže záujemcovia o kúpu môžu „prichádzať a odchádzať“ v utajení, napísal portál celebritných klebiet.

ZDROJ: shutterstock.com

Dúfam, že sa budem k VIP členom Raiders správať tak dobre, že budú nútení urobiť ma oficiálnou sexuálnou pracovníčkou tímu,“ uviedla Ganja. „Las Vegas Raiders majú oficiálneho herného partnera a oficiálneho partnera pre pivo a víno. Prečo by nemohli mať aj oficiálneho partnera pre sexuálne služby?“

Je prostitúcia vo Vegas legálna alebo nie?

Súčasťou Ganjovej ponuky je aj bezplatná limuzína, ktorá sa bude hodiť, pretože napriek tomu, že ju TMZ v titulku označuje za „sexuálnu pracovníčku Vegas“, Chicken Ranch sa nachádza hodinu cesty autom západne od Las Vegas v meste Pahrump v štáte Nevada. Hoci mnohí ľudia cestujú do Las Vegas s opačným predpokladom, prostitúcia je tam od roku 1971 nezákonná.

Nevada, jediný štát USA s legalizovanou prostitúciou, ju povoľuje len v okresoch s menej ako 700 000 obyvateľmi. Pahrump sa nachádza v okrese Nye, ktorý sa viac ako desaťkrát vyhýba tejto hranici počtu obyvateľov.

ZDROJ: shutterstock.com

Nevestinec pre nájazdníkov sa takmer zrealizoval

V roku 2017, krátko po tom, ako majitelia NFL schválili presun klubu Raiders z Oaklandu do Las Vegas, oznámil bordelový magnát Dennis Hof, majiteľ Moonlite BunnyRanch v Carson City v štáte Nevada plány na otvorenie „športového bordelu“ s tematikou Raiders v okrese Nye. Hof tiež ponúkol všetkým hráčom Raiders polovičnú zľavu.

Hof v tom čase vlastnil aj bordel Love Ranch, tiež v okrese Nye, kde v roku 2015 takmer smrteľne predávkoval drogami basketbalista a hviezda seriálu Keeping Up with the Kardashians Lamar Odom.

Plány na bordel pre Raiders však boli zrušené po tom, ako Hof v roku 2018, dva roky pred prvým zápasom Las Vegas Raiders, zomrel na Love Ranch. (Love Ranch je v súčasnosti na predaj za 1,2 milióna dolárov.)

Podľa stránky Nevada Brothel List v súčasnosti funguje 20 legálnych bordelov v 10 nevadských okresoch, ktoré ich povoľujú. To je menej ako 35 bordelov na začiatku 80. rokov.