Spoločnosť Merkur Gaming sa zúčastnila na výstave Belgrade Future Gaming (BFG), ktorá sa konala od 31. mája do 1. júna na výstavisku Belgrade Fair v Srbsku, pričom svoju účasť na tomto významnom podujatí považuje za úspešnú.

BFG dokazuje, ako všetky herné odvetvia v Srbsku profitujú z prostredia, ktoré je do veľkej miery naklonené hrám – tento faktor sa veľmi jasne prejavil v nadšení tisícov návštevníkov počas oboch dní výstavy,“ uviedla spoločnosť Merkur Gaming v tlačovej správe.

ZDROJ: Merkur Gaming

Merkur počas BFG obsadil dva samostatné stánky. Merkur Gaming Serbia a Merkur XTiP Slots reprezentovali prítomnosť značky na trhu prostredníctvom dvojkanálovej ponuky prevádzok, športových stávok a online aktivít; „všetko pod slnkom Merkur“.

Spoločnosť Merkur medzi svojimi produktmi prezentovala prepojené progresívne jackpoty vrátane už osvedčenej hry Link Zone, novej hry Solar Link a ukážky najnovšieho prírastku, jackpotu s orientálnou tematikou Red Pocket. V stánku spoločnosti bol k dispozícii aj jackpot Merkur Mystery a celý rad multihier s množstvom nových titulov prezentovaných v najnovších verziách.

V stánku spoločnosti Merkur vystavovali svoje najnovšie inovácie v oblasti technológie spracovania hotovosti aj špecialisti GeWeTe, spoločnosť edict eGaming prezentovala svoje portfólio online hier a spoločnosť MERKUR eSOLUTIONS ukázala svoj úplne nový terminál paylado, ktorý uľahčuje hotovostné a digitálne platby za online služby.

ZDROJ: Merkur Gaming

Belgrade Future Gaming bola vynikajúca výstava. Taká, ktorá skutočne otvorila nielen pravdepodobnosť budúceho úspechu herného priemyslu tejto krajiny, ale aj taká, ktorá otvorila medzinárodný priemysel celému východoeurópskemu sektoru,“ uviedla spoločnosť v tlačovej správe.

Sakis Isaakidis, výkonný riaditeľ spoločnosti Merkur Gaming pre medzinárodné trhy, uviedol: „Chcem sa poďakovať organizácii BFG, celému nášmu tímu a všetkým zákazníkom, obchodným partnerom a návštevníkom, ktorí sa spoločne zaslúžili o to, že táto výstava nebola len dobrá, ale naozaj SKVELÁ!