Líder v oblasti krypto hazardných hier, spoločnosť Stake.com, oznámila, že rozšírila svoje existujúce partnerstvo s anglickým profesionálnym futbalovým klubom Watford FC.

Stake.com je už druhý rok oficiálnym sponzorom slávneho futbalového klubu. Vďaka predĺženému partnerstvu sa logo Stake.com bude objavovať na prednej strane dresov hráčov počas celej futbalovej sezóny 2022/23. Okrem expozície na prednej strane dresov bude spoločnosť Stake.com profitovať aj z vystavenia značky prostredníctvom LED displejov umiestnených na Vicarage Road, domovskom štadióne FC Watford.

V spoločnosti Stake si vždy kladieme výzvy, aby sme boli aj naďalej najlepší v tomto odvetví. Sme v súlade s inšpiratívnym a motivovaným prístupom Watfordu k dosahovaniu úspechov,“ uvádza sa vo vyhlásení, ktoré zverejnila spoločnosť Stake.com.

ZDROJ: Stake.com

Scott Duxbury, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ klubu Watford FC, dodal, že klub je nadšený z pokračovania spolupráce so spoločnosťou Stake ako sponzorom dresov v novej futbalovej sezóne 2022/23. Priznal, že je „skvelé mať ich pokračujúcu podporu, stali sa cenným partnerom a tešíme sa na ďalšiu spoločnú kapitolu„.

Sme radi, že môžeme pokračovať v spolupráci so spoločnosťou Stake ako naším hlavným sponzorom dresov v sezóne 2022/23.“

Dominic Rae, manažér sponzoringu spoločnosti Stake.com, sa podelil o svoje nadšenie z predĺženého partnerstva a uviedol, že prvý rok spolupráce medzi spoločnosťou a Watfordom pomohol k výraznému zviditeľneniu v celosvetovom meradle. Okrem toho zdôraznil, že spoločnosť si s futbalovým klubom vybudovala silný obchodný vzťah a bude podporovať jeho návrat do Premier League.

Prvý rok spolupráce s Watfordom sme si veľmi užili a našej značke priniesol obrovské celosvetové zviditeľnenie.“

ZDROJ: peakpx.com

Dominic Rae, manažér pre sponzoring v spoločnosti Stake.com

Nedávne oznámenie prichádza v čase, keď začiatkom tohto mesiaca spoločnosť Stake uzavrela ďalšie významné partnerstvo s Everton FC, ďalším britským futbalovým klubom. V rámci tejto spolupráce sa významný prevádzkovateľ stal hlavným sponzorom tímu. Logo Stake.com sa tak objaví na prednej strane dresov klubu.

Internetová petícia však požiadala Everton, aby od sponzorskej zmluvy so spoločnosťou Stake.com odstúpil. Petíciu inicioval fanúšik FC Everton Ben Melvin. Melvin, ktorý pocítil vplyv problémového hrania, sa rozhodol spustiť petíciu po tom, ako videl, že jeho obľúbený tím spojil sily so spoločnosťou Stake. Do tejto chvíle sa pod internetovú petíciu zozbieralo 20 000 podpisov.