Salvádor je jedným z priekopníkov, pokiaľ ide o blockchain. Krajina je známa svojím mimoriadne priaznivým postojom ku kryptomenám a non-fungible tokenom (NFT). Z tohto dôvodu sa kanadskej spoločnosti Astro Babies podarilo úspešne spustiť kamenné kasíno, kde sa môžu stretávať a obchodovať milovníci NFT.

Astro Club House otvoril svoje brány

Nové kasíno sa nazýva Astro Club House a je prvým miestom svojho druhu určeným pre priaznivcov NFT a NFT obchodovanie. Astro Club House otvoril svoje brány 9. júna a privítal prvých klientov. Na oslavu otvorenia uviedla spoločnosť Astro Babies na trh svoju tretiu kolekciu NFT.

Nové miesto sídli v krásnej nehnuteľnosti a na priečelí budovy má žiariace logo spoločnosti Astro Babies. Klubový dom má moderný interiér, aby lepšie oslovil milovníkov technológií a inovácií.

Klubový dom Astro umožní návštevníkom aj viacero spôsobov zábavy. V priestoroch sa bude nachádzať bar a reštaurácia, kde si návštevníci budú môcť oddýchnuť a najesť sa, a VIP zóna. Okrem toho bude k dispozícii terasa pre DJ-ov, kde si zákazníci budú môcť vychutnať živú hudbu.

ZDROJ: peakpx.com

Spoločnosť Astro Babies už plánuje svoje ďalšie kroky

Al Radan, zakladateľ spoločnosti Astro Babies, sa vyjadril k otvoreniu Astro Club House. Povedal, že myšlienka na klub NFT vznikla na základe popularity NFT. Kryptomenám naklonený Salvádor im podľa neho poskytol ideálnu príležitosť na priekopníctvo novej formy miesta NFT.

ZDROJ: pixabay.com

Keď Radan hovoril o svojej vízii Astro Club House, povedal, že ho vidí ako miesto, kde si ľudia budú môcť vymieňať informácie. Chce, aby to bolo miesto, kde sa budú môcť stretávať ľudia so záujmom o kryptomeny a NFT a vymieňať si svoje skúsenosti.

Spoločnosť Astro Babies už doteraz vytvorila 50 priamych a 120 nepriamych pracovných miest a pomáha miestnej ekonomike. Okrem toho spoločnosť plánuje spustiť leteckú spoločnosť, ktorá bude obsluhovať hlavné kryptohviezdy v Strednej Amerike, ale zatiaľ nezverejnila ďalšie podrobnosti.

Medzitým spoločnosť oznámila plány na druhé kasíno NFT v blízkosti miesta, kde bude vybudované takzvané Bitcoin City. Astro Club House II bude vzdialený 7 až 10 minút od Bitcoin City a podľa spoločnosti sa v ňom bude nachádzať pripravované Astro Casino.