Knight Rider, nebezpečný svet Michaela Knighta, mladého samotára na krížovej výprave bojujúceho za pravdu a proti nespravodlivému svetu zločincov, ktorí nerešpektujú zákon. Ak vám tento citát nič nehovorí, tak vedzte, že ide o skutočnú klasiku 80. rokov. Ak vám naopak vyvoláva príjemné spomienky na mladého Davida Hasselhoffa a jeho high-tech auto KITT, potom vývojár NetEnt vytvoril online automat, ktorý vo vás môže vzbudiť riadnu dávku nostalgie.

Hra sa nazýva Knight Rider, značkový automat založený na pôvodnom televíznom seriáli s rovnakým názvom. Je to ten seriál s hovoriacim autom, ktoré pomáhalo vodičovi Davidovi Hasselhoffovi bojovať proti zloduchom. David Hasselhoff sa neskôr objavil v hlavnej úlohe úspešnejšieho seriálu Baywatch. Zatiaľ zostaňme pri seriáli Knight Rider, ktorý sa pôvodne vysielal v rokoch 1982 až 1986 a stal sa okamžitým hitom. Ak ste seriál nevideli, je veľká šanca, že ste počuli jeho soundtrack, ktorý bol odvtedy zremixovaný alebo spracovaný do mnohých moderných skladieb EDM.

Knight Rider je veľmi premenlivý automat, na ktorom vyhrávate, keď na jednej z 26 pevných výherných línií padnú tri až päť rovnakých symbolov z ľavej strany. V spojení s niekoľkými funkciami Wild hra vytvára štandardnú hodnotu návratnosti pre hráča 96,07 %.

Ak prejdeme k výplatným hodnotám symbolov, spodnú časť skupiny tvoria ikony 10 až A v hodnote 0,5 až 1,5-násobku stávky za päť, alebo 2-4-násobku stávky za päť hodiniek, volantov, nákladných áut, červených svetiel KITT alebo Michaela Knighta. Symboly Wild vo svojej najzákladnejšej podobe nahrádzajú všetky výherné symboly na dokončenie výhier, ale sú k nim samozrejme pripojené aj násobitele.

Ritter Rider: Funkcie automatu

Funkcie hry Knight Rider sa veľmi podobajú na predchádzajúcu hru od spoločnosti NetEnt zameranú na automobily s názvom Drive: Viacnásobný chaos. Hráči tu získajú chodiace symboly Wild s násobiteľmi, turbo boost a točenia zdarma s funkciou laser Wild.

Keď padnú symboly Wild, majú násobiteľ rovnakej hodnoty ako valec, na ktorom padnú. Napríklad symbol Wild na štvrtom valci má hodnotu násobiteľa x4. Keď sú symboly Wild použité pri výhre, pri ďalšom roztočení sa posunú o jednu pozíciu doľava, čím sa ich násobiteľ primerane zvýši.

Funkcia Turbo Boost

Táto vedľajšia funkcia sa môže náhodne spustiť v hlavnej hre a po jej aktivácii sa na valce pridajú 3-4 symboly Wild s násobiteľom.

Knight Rider: Verdikt

Ak chcete zažiť závan nostalgie, vezmite si popcorn, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si uber-cool vyvádzanie Michaela Knighta a jeho podivného osobného auta KITT, ktorí rozrážajú diaľnice a vydávajú zločincov spravodlivosti. Veľkú časť atmosféry zabezpečuje vynikajúci soundtrack, ktorý je trochu frustrujúci, keď počas základnej hry dostanete len jeho krátke úryvky, ale spustite voľné spiny a je to iný príbeh. Ak ste boli fanúšikom televízneho seriálu, potom vás hranie automatu Knight Rider môže podnietiť k tomu, aby ste sa poobzerali po starej krabici VHS a hľadali epizódy, ktoré ste si nahrali z televízie. Alebo hľadajte na YouTube, ak Vám predchádzajúca veta nedávala zmysel😊.

ZDROJ: netent.com

Z čisto herného hľadiska ide Knight Rider veľmi tesne v šľapajach hry Drive: Viacnásobný chaos. Vaše názory na klasickú staršiu automobilovú hru od spoločnosti NetEnt sú celkom presným lakmusovým papierikom toho, ako budete reagovať na Knight Rider. To, čo je teraz iné, je, že symboly Wild s násobiteľmi majú pri výhre schopnosť prejsť po valcoch, a nie len udrieť, a roztočiť sa. Aby sme to trochu matematicky vyvážili, hodnoty symbolov sú výrazne nižšie ako v hre Drive.

Opätovne použitý starší herný engine sa k téme hodí ako uliaty a nové časti dávajú zmysel, takže fanúšikovia sa majú na čo tešiť. Alebo aj nie, ak vám The Hoff jednoducho nesedí, hoci je v Európe stále populárny. Ak si požičiame citát Michaela Knighta, Knight Rider slot je „ako maslo, KITT; buď ho máte radi, alebo nie“.

Upozornenie:

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie predstavuje zdravotné riziko.