Britský prevádzkovateľ hazardu spoločnosť Bet365 pokračuje v posilňovaní svojich väzieb s Ultimate Fighting Championship (UFC) zriadením nového videokanála na YouTube zameraného na UFC.

Bet365 spúšťa One on One s Laurou Sanko

Nový kanál Bet365 sa volá One on One a bude sa venovať výlučne zmiešaným bojovým umeniam. Moderátorkou bude významná komentátorka a analytička UFC Laura Sanko. Ako bývalá bojovníčka bude Sanko využívať svoje znalosti z tejto oblasti na poskytovanie cenných informácií, zdieľanie postrehov a analýzu zápasov. V relácii One on One privíta ako hostí aj niektoré z najpopulárnejších mien v zmiešaných bojových umeniach.

Pri sledovaní One on One sa diváci dozvedia viac o tomto športe, pozrú si najdôležitejšie momenty z najnovších udalostí a vypočujú si analýzy a rozbory niektorých z najzaujímavejších súbojov v UFC.

Prostredníctvom tohto kanála sa Bet365 spojí s fanúšikmi súťažných zápasov a poskytne im neustály tok obsahu so zameraním na MMA. Okrem toho budú môcť fanúšikovia nájsť novinky o najnovšom dianí v UFC sledovaním Bet365 na vybraných sociálnych sieťach.

ZDROJ: BET365

Spoločnosť Bet365 sa podelila o to, že je rada, že môže pokračovať v spolupráci s UFC. Prevádzkovateľ je nadšený, že pandémia poľavuje, a že sa UFC čoskoro vráti znovu naživo aj s diváckou kulisou.

Tešíme sa, že môžeme Laure Sanko poskytnúť ďalšiu platformu, na ktorej bude môcť komunikovať s fanúšikmi UFC a ukázať svoj technický prehľad a analýzy„, povedal hovorca Bet365

Spoločnosť Bet365 sa v roku 2021 pripojila k UFC ako jej oficiálny betting partner pre Spojené kráľovstvo a Írsko. Spustenie One on One je ďalším krokom v rozvoji vzťahov medzi oboma stranami. Vstupom do druhého roku spolupráce s prevádzkovateľom hazardných hier UFC zdvojnásobí svoje úsilie o propagáciu značky Bet365. Šampionát MMA bude propagovať ponuku svojho partnera v rámci svojej digitálnej siete a zahrnie jeho značku do rôznych sérií a akcií.

ZDROJ: peakpx.com

Nick Smith, viceprezident UFC pre globálne partnerstvá, sa vyjadril, že spustenie One on One svedčí o záväzku Bet365 voči tomuto športu.

Po takomto úspešnom roku 2021 s Bet365 sa tešíme na rozšírenie nášho partnerstva o vytvorenie nového digitálneho obsahu pre našich fanúšikov v tomto roku.“

Viceprezident pre globálne partnerstvá UFC Nick Smith je nadšený z pokračovania spolupráce s prevádzkovateľom Bet365 a dúfa, že toto je len začiatok dlhého partnerstva so spoločnosťou Bet365.