Spoločnosť Playtech oznámila spustenie svojich dvoch živých kasínových štúdií v Michigane a New Jersey.

Štúdiá spustili prevádzku súčasne, pričom Parx teraz ponúka hry zo zariadenia v Michigane a Bet365 z lokality v New Jersey. Štúdio v Southfielde v Michigane ponúka klasické rulety, blackjack a baccarat so živými krupiérmi a All Bets Blackjack, ktorý je podľa Playtech populárnym variantom v tomto žánri a umožňuje účasť neobmedzeného počtu hráčov v hre.

Štúdiá v Michigane aj New Jersey ponúkajú hru Quantum Roulette Arcade, ktorá je podľa dodávateľa prvým variantom živej rulety s multiplikátorom, ktorý bol spustený v oboch štátoch.

ZDROJ: playtech.com

Po tejto úvodnej ponuke budú nasledovať ďalšie hry v oboch štúdiách, vrátane športového prostredia a uvedenia hier založených na popredných živých herných reláciách v krajine. „Toto je prelomový moment pre spoločnosť Playtech a náš vývoj v USA a všetci sa z neho veľmi tešíme,“ uviedol výkonný riaditeľ Playtech Live Casino Edo Haitin.

„Sme vďační za vrelé prijatie a podporu, ktorej sa našim tímom dostalo od komunít v Atlantic City a Southfielde, a tešíme sa, že sa staneme neoddeliteľnou súčasťou týchto komunít a prispejeme k ich rozvoju svojím dielom. Spustenie týchto dvoch štúdií predstavuje hlavnú stratégiu, ktorou je priniesť do USA naše špičkové štúdiové štandardy a zároveň zabezpečiť, aby boli najzaujímavejšie a najinovatívnejšie produkty a technológie Playtech Live dostupné novým trhom a divákom.“

Spoločnosť Playtech je v súčasnosti predmetom boja o prevzatie, pričom o spoločnosť Playtech súperia spoločnosti Aristocrat Leisure a JKO Play.

ZDROJ: playtech.com

Zatiaľ čo spoločnosť Aristocrat, ktorej ponuka vo výške 2,70 miliardy GBP bola prijatá v októbri, zostáva lídrom, konkurenčná ponuka spoločnosti JKO prinútila spoločnosť Playtech odložiť hlasovanie akcionárov o transakcii. Spoločnosť JKO, ktorú kontroluje magnát Formule 1 Eddie Jordan a veterán v tomto odvetví Keith O’Loughlin, však musí do 26. januára predložiť záväznú ponuku na prevzatie.