Spoločnosť Entain, popredný svetový prevádzkovateľ športových stávok, hier a interaktívnej zábavy, spustí globálne inovačné centrum Ennovate, ktorého prvé laboratórium bude otvorené v Londýne. Ennovate plánuje investovať až 100 miliónov libier do inovačných projektov, do začínajúcich podnikov a do spolupráce s britskými, európskymi a globálnymi partnermi, pričom 40 miliónov libier je osobitne vyčlenených na investície do inovácií v Spojenom kráľovstve.

Ennovate podporuje ambíciu spoločnosti Entain stať sa globálnym lídrom v oblasti interaktívnej zábavy a poskytovať zákazníkom skvelé produkty a zážitky. Keďže médiá, zábava a hry sa zbližujú, zákazníci očakávajú bohatšie zážitky s väčšou rozmanitosťou obsahu, pohlcujúcimi zážitkami, personalizáciou a sociálnou interakciou, ktoré zvyšujú ich pôžitok a angažovanosť.

ZDROJ: peakpx.com

Medzi prvé technologické spoločnosti, ktoré spolupracujú s Ennovate, patria Verizon, BT a Theta Labs, ktoré chcú vyvinúť prelomové zážitky pre zákazníkov v oblasti hier a interaktívnej zábavy. S Ennovate spolupracujú aj neziskové organizácie, ktoré využívajú technológie na inovácie prinášajúce spoločenský a environmentálny prospech. Všetci externí partneri budú spolupracovať s vlastným technologickým tímom spoločnosti Entain a využívať centrum Ennovate Hub na koncipovanie, vývoj, experimentovanie a realizáciu svojich inovácií.

„Chceme byť lídrom v oblasti nových, vzrušujúcich produktov a zážitkov pre zákazníkov a využívať naše špičkové technológie na priekopnícke inovácie v oblasti športu, hier a interaktívnej zábavy pre metaverse,“ povedala Jette Nygaard-Andersen, výkonná riaditeľka spoločnosti Entain.

„Chceme tiež využiť našu pozíciu globálneho technologického lídra na podporu inovácií v širšom meradle. V spolupráci s partnermi po celom svete bude Ennovate demonštrovať, ako môže špičková technológia spoločnosti Entain priniesť revolúciu v oblasti zážitkov pre spotrebiteľov a skutočný prínos pre spoločnosť,“ dodala.

ZDROJ: peakpx.com

Prvé špecializované inovačné laboratórium Ennovate sa bude nachádzať na námestí Charterhouse Square vo Farringdone, v srdci londýnskej podnikateľskej technologickej komunity, v blízkosti britského sídla spoločností TikTok a Snapchat. Budú v ňom pôsobiť členovia inovačného technologického tímu spoločnosti Entain, ktorí budú pracovať spolu s jej komerčnými a neziskovými partnermi.

Miesto, ktoré sa otvorí na jar tohto roku, sa vybaví špičkovou technológiou, aby sa vytvorilo jedinečné prostredie na vytváranie a testovanie nových zábavných zážitkov. Tie budú zahŕňať vývoj nových zábavných produktov pre metaverse, priestor virtuálnej reality, kde budú môcť ľudia komunikovať v počítačom vytvorenom prostredí.

Ústredným bodom tohto a budúcich laboratórií Ennovate bude zážitková zóna, ktorá umožní zákazníkom, investorom, partnerom a zamestnancom vyskúšať si nové pohlcujúce zážitky v oblasti športu, hier a interaktívnej zábavy.

ZDROJ: peakpx.com

„Naším cieľom je priniesť tie najzaujímavejšie zážitky v oblasti pohlcujúceho športu, hier a interaktívnej zábavy, pretože metaverse sa formuje,“ povedal Sandeep Tiku, prevádzkový riaditeľ spoločnosti Entain, ktorý vedie jej prácu v oblasti prevratných inovácií. „Veríme, že v spolupráci s partnermi dokážeme rýchlejšie dosiahnuť veľké veci, a to tak pre zákazníkov, ako aj na uplatnenie týchto technológií a zručností v prospech širšej spoločnosti.“