Spoločnosť SYNOT Games spustila svoju ponuku automatov v online kasíne Admiral, poprednej hernej značke skupiny Novomatic.

Chorvátsky prevádzkovateľ bude mať prístup k neustále sa rozširujúcemu portfóliu online automatov spoločnosti SYNOT, vrátane obľúbených hier ako Respin Joker, Book of Secrets, ako aj nedávno vydaných titulov ako Wild Blooms, Joker 40, Alchemist’s Gold.

ZDROJ: europeangaming.eu

„Naše partnerstvo s Admiral Online Casino je kľúčovým krokom k rastu na regulovaných trhoch. Veríme, že dobre vyvážená zmes grafiky, zvuku, matematiky a funkčnosti vytvára bezproblémový zážitok pre hráčov. V kombinácii s najnovšími technológiami, aktuálnymi trendmi a preferenciami trhu sa snažíme, aby sa hráči Admiralu bavili,“ uviedla Dagmar Cvrčková, manažérka predaja spoločnosti SYNOT Games.

„Pri zaradení portfólia SYNOT Games do nášho online obsahu sa cítime mimoriadne sebaisto. Ich hry budú prínosom s vysokým potenciálom stať sa obľúbenými titulmi našich hráčov. A to je istá cesta k úspešnému partnerstvu,“ povedal Žarko Žuvela, vedúci online kasína Admiral.