Štvrťfinálová fáza Ligy majstrov UEFA 2022/23 sa začne v utorok 11. apríla. Jedným zo zápasov, ktoré sú v tento deň na programe, je zápas Manchester City – Bayern Mníchov.

Kedy, kde a ako sledovať?

Miesto: Miesto: Etihad Stadium, Manchester, Anglicko

Dátum: Utorok 11. apríla 2023

Čas: 15:00 SELČ

Cityzens majú pred sebou nabitý program

Manchester City je úradujúcim majstrom Premier League, ale udržať si titul nebude jednoduché. Na čele tabuľky je totiž momentálne Arsenal, ktorý nevykazuje žiadne známky spomalenia. Manchester City súťaží aj v FA Cupe, kde sa dostal do semifinále. Napriek tomu je ich cieľom č. 1 Liga majstrov, čo je súťaž, ktorú Sky Blues ešte nevyhrali. Pod vedením Pepa Guardiolu vyhrali okrem UCL takmer všetko. Kurzové stávky si však myslia, že by sa im to mohlo podariť v tejto sezóne.

Je to preto, že ich káder vyzerá silnejší ako kedykoľvek predtým. Na každej pozícii na ihrisku majú aspoň dvoch skvelých hráčov. Napriek tomu je ich najžiarivejšou hviezdou v sezóne 2022/23 stroj na skórovanie Erling Haaland. Tento chlapík je lídrom strelcov v Premier League, ako aj v Lige majstrov.

Nemeckí majstri vkladajú svoje nádeje do Thomasa Tuchela

Thomas Tuchel je novým trénerom Bayernu Mníchov. Svoj debut v drese nemeckého majstra absolvoval v prvý aprílový deň, keď sme v Der Klassiker videli, ako jeho chlapci porazili Dortmund 4:2. Toto víťazstvo dodalo obrovské sebavedomie fanúšikom Bayernu, ktorí teraz veria, že ich chlapci môžu počítať aj s Ligou majstrov.

Ďalším dôvodom ich optimizmu je, že Tuchel je manažér, ktorý už jeden tím doviedol k titulu. Stalo sa tak pred dvoma rokmi, keď viedol Chelsea. Blues pod Tuchelovým vedením získali trofej po tom, ako vo finále porazili Manchester City.

Manchester City vs. Bayern Mníchov

Môžete si byť istí, že hráči a vedenie Manchestru City budú tento zápas brať veľmi vážne. V utorok potrebujú vyhrať, najlepšie slušným rozdielom, aby sa o týždeň nemuseli báť výjazdu do Mníchova.

Náš tip: Víťazstvo Manchestru City a padne viac ako 2,5 gólu