Gamers8, najväčší svetový festival hier a elektronického športu, dnes oznámil, že na tohtoročnom ročníku sa budú udeľovať klubové ceny Gamers8. Nový inovatívny formát odmien, ktorý využíva bodový systém na oceňovanie klubov elektronického športu zúčastňujúcich sa na viacerých turnajoch, odomkne klubové ceny Gamers8 ďalšie odmeny v závislosti od toho, ako úspešné budú kluby počas osemtýždňového festivalu.

V rámci pokračujúcej misie Saudskoarabského kráľovstva investovať do širšieho sektora elektronických športov podporí ocenenie Gamers8 Club Awards snahu kráľovstva rozšíriť možnosti v oblasti elektronických športov pre všetkých. Tento inovatívny formát, ktorý odbúrava obmedzenia a motivuje k investíciám, vydláždi cestu bezprecedentnej spolupráci medzi klubmi, tímami, organizátormi a vydavateľmi.

* Gamers8 Club Awards je nový formát odmien, ktorý odbúra obmedzenia, motivuje k investíciám a pripraví pôdu pre bezprecedentnú spoluprácu v rámci ekosystému elektronických športov

* Tímy súťažiace v dvoch alebo viacerých tituloch Gamers8 získajú body za svoje príslušné umiestnenia a odomknú ďalšie ocenenia a príležitosti založené na výkone

ZDROJ: peakpx.com

„Toto najnovšie oznámenie ilustruje naše odhodlanie naplno využiť potenciál elektronických športov a poskytnúť príležitosti na rozvoj pre všetkých, pretože vývoj tohto odvetvia sa vyvíja,“ povedal predseda Saudskej federácie pre elektronické športy princ Faisal bin Bandar bin Sultan. „Keď sa elitní svetoví šampióni v elektronických športoch vracajú do Gamers8, aby bojovali o slávu a globálnu nadvládu, robia tak s vedomím, že tento nový koncept pozdvihne súťaživosť, rozšíri obzory hráčov a v nasledujúcich rokoch otvorí úplne nový svet možností. Sme nesmierne nadšení, že sa konečne môžeme podeliť o túto vzrušujúcu novinku, a tešíme sa na letné testovanie tohto formátu, ktorý zmení pravidlá hry.“

Aby sa organizácie súťažiace na tohtoročnom Gamers8 mohli uchádzať o ocenenie Gamers8 Club Awards, musia sa zúčastniť aspoň dvoch súťaží. Hoci sa niektoré kluby nezúčastnia viacerých turnajov, tento formát poskytne všetkým klubom elektronického športu na celom svete pohľad do budúcnosti a ukáže, že teraz je čas začať sa pripravovať na novú éru, v ktorej môžu tímy zbierať odmeny ako nikdy predtým.

Gamers8 Club Awards je neuveriteľnou príležitosťou pre kluby, aby sa na turnaje pozerali skôr z komplexného pohľadu než z pohľadu jednotlivých tímov a zohrali vplyvnú úlohu v rozvoji svojich klubov a globálneho odvetvia ešportu,“ povedal princ Faisal. „Neexistuje lepšia scéna ako najväčší svetový festival hier a elektronických športov na uvedenie takéhoto formátu a my sa už nevieme dočkať júla, keď sa celá akcia začne.“

Gamers8 sa vráti 6. júla 2023 pod názvom „Gamers8: The Land of Heroes“ s cenovým fondom viac ako 45 miliónov dolárov. Úplné podrobnosti o všetkých zúčastnených tituloch budú včas oznámené.

ZDROJ: Gamers8

Slávnostné odovzdávanie cien Club Awards sa uskutoční na konci osemtýždňovej sezóny Gamers8 na Next World Forum, fóre o hrách, na ktorom sa stretnú lídri tohto odvetvia a odborníci z celého sveta. Na ceremoniáli, ktorý bude dostupný v priamom prenose na kanáloch Gamers8 aj Next World Forum na Twitchi a YouTube, sa predstavia najlepšie víťazné tímy a ďalšie ocenenia v individuálnych a tímových kategóriách.

Fanúšikovia môžu sledovať výkony svojich obľúbených klubov na kanáloch Gamers8, ako aj na týždenných turnajových streamoch, kde budú diváci informovaní o všetkých súťažiach počas celého festivalu. Ďalšie podrobnosti o festivale Gamers8 vrátane predaja vstupeniek sú k dispozícii na webovej stránke podujatia.