Spoločnosti sa spojili, aby vytvorili nový, vylepšený a webom3 poháňaný zážitok zo sociálneho pokru, ktorý by sa mal objaviť v júni.

Nová hra PokerGO Play prinesie to najlepšie z oboch svetov, keďže PokerGO je jednou z popredných svetových online pokerových spoločností a Gala Games je uznávanou jednotkou v oblasti vývoja sociálnych a webových3 zážitkov.

Nový sociálny zážitok prinesie hráčom poker

Vďaka PokerGO Play budú mať hráči prístup k najmodernejšej pokerovej platforme, ktorá sa zameria na revolučný sociálny zážitok pre účastníkov a poskytne milovníkom pokru na celom svete úplne nový spôsob, ako si hru vychutnať a užiť.

V hre sa toho deje veľa, vrátane celkovej skvelej funkčnosti a prelomovej hrateľnosti. Hráči budú mať podobne možnosť uplatniť exkluzívne reálne ceny, čo ešte viac motivuje k vyskúšaniu tejto sľubnej pripravovanej platformy. PokerGO už usilovne pracuje na marketingovej stránke.

Oficiálnou ambasádorkou platformy PokerGO Play bude známa pokerová hráčka Maria Ho, ktorá pomôže zvýšiť povedomie o tomto produkte, jeho možnostiach a o tom, prečo sa môže milovníkom pokeru nakoniec veľmi páčiť. Ho bude tiež vystupovať ako jeden z avatarov v hre, spolu s mnohými ďalšími známymi pokerovými osobnosťami.

ZDROJ: shutterstock.com

Poskytnutie nového spôsobu zapojenia sa do pokeru fanúšikom pokeru

Riaditeľ pre príjmy spoločnosti PokerGO Richard Blankenship privítal príchod tejto novej platformy a naznačil, čo všetko prinesie hráčom:

„Rozsiahle skúsenosti PokerGO v oblasti pokerovej zábavy v kombinácii so špičkovým vývojom Web3 v Gala Games sú dokonalým spojením. Spoločne sa nám podarilo vytvoriť vynikajúcu spoločenskú pokerovú hru, ktorú si zamilujú hráči na celom svete.“ povedal Richard Blankenship, finančný riaditeľ PokerGO

Podobne túto správu privítal aj zakladateľ spoločnosti Gala Games Eric Schiermeyer, ktorý bol rovnako nadšený, že sa toto nové partnerstvo medzi spoločnosťami formuje a v kalendári je pripnutý oficiálny dátum vydania.

„Vedúce postavenie PokerGO v pokeri v spojení s odbornými znalosťami spoločnosti Gala Games v oblasti sociálnych sietí a web3 vertikály umožnili spoločnostiam vytvoriť sociálnu pokrovú hru, ktorá sa nepodobá ničomu inému“, povedal Schiermeyer.

Spoločnosti Gala Games a PokerGO budú spolupracovať aj na špeciálnych podujatiach vysielaných zo špecializovaného štúdia PokerGO v Las Vegas v Nevade.