Spoločný úrad pre hazardné hry (GGL) nemeckých spolkových krajín udelil skupine LeoVegas novú licenciu na hazardné hry. Nemecko je jedným z najväčších európskych trhov s igamingom a na základe novej licencie bude môcť spoločnosť LeoVegas ponúkať a predávať virtuálne automaty v celej krajine.

Spoločný úrad pre hazardné hry nemeckých spolkových krajín, Gemeinsamen Glücksspielbehörde der Länder (GGL), udelil spoločnosti LVSports Limited, subjektu skupiny LeoVegas, novú licenciu na hazardné hry, ktorá jej umožňuje začať ponúkať virtuálne hracie automaty vo všetkých šestnástich nemeckých spolkových krajinách a vykonávať celoštátny marketing. Pre skupinu je to významná príležitosť, ktorá jej poskytuje prístup na najväčší igamingový trh v Európe.

ZDROJ: shutterstock.com

Gustaf Hagman, generálny riaditeľ spoločnosti LeoVegas Group, povedal: „Tešíme sa na spustenie LeoVegas v Nemecku na základe novej celoštátnej licencie. Vďaka našim skúsenostiam na regulovaných trhoch zabezpečíme ten najlepší igamingový zážitok s vysokou úrovňou ochrany spotrebiteľa.“