Ďalší Slovák získal v lotérii Eurojackpot výhru v treťom poradí. Podarilo sa mu to v piatkovom žrebovaní obľúbenej medzinárodnej lotérie, a tak si na svoj účet bude môcť pripísať 53 896 eur.

V piatok 2. septembra sa hralo v lotérii Eurojackpot o 10 mil. eur. Žiadnemu z miliónov európskych hráčov sa nepodarilo túto sumu vyhrať. V druhom poradí boli úspešní traja hráči z Nemecka, jeden z Maďarska a jeden zo Švédska. Každý z týchto piatich hráčov získal výhru v druhom poradí vo výške 305 818,20 eura.

ZDROJ: shutterstock.com

V treťom výhernom poradí lotérie Eurojackpot, kde mal zastúpenie aj jeden hráč zo Slovenska, boli rovnako úspešní aj siedmi Nemci, dvaja hráči z Holandska, dvaja z Nórska, jeden Dán, jeden Fín, jeden Švéd a jeden Talian. Každý z týchto 16 hráčov uhádol päť čísel, ktoré boli vyžrebované z prvého eurojackpotového osudia, a tak každý jeden získal v treťom výhernom poradí príjemných 53 896 eur.

Úspešný našinec uzatvoril svoju eurojackpotovú stávku na jednom z predajných miest TIPOSu v Trenčianskom kraji. Na tikete pre lotériu Eurojackpot vyplnil svojimi číslami päť hracích polí a zvolil si aj účasť v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER. Takúto stávku si ešte predplatil na štyri žrebovania, a tak obsluhe terminálu zaplatil 44 eur. Úspech v podobe výhry vo výške 53 896 eur v treťom poradí Eurojackpotu mal v prvom predplatenom žrebovaní. Šťastný výherca sa najbližšie opäť zúčastní hry už dnes v utorok 6. septembra, keď sa bude hrať o hlavnú výhru v Eurojackpote vo výške 13 mil. eur.