SoftGamings sa pripravuje na ICE London, globálnu výstavu hazardných hier pre celý herný priemysel, ktorá sa uskutoční 7. až 9. februára 2023 v ExCeL London, jednom z najvýznamnejších výstavných priestorov v Spojenom kráľovstve.

SoftGamings bude prítomná nielen medzi viac ako 35 000 očakávanými účastníkmi, ale aj ako vystavovateľ na tomto podujatí. Tím bude prezentovať kasíno, športové stávky a ďalšie softvérové riešenia pre hazardné hry v stánku N5-310. Ak máte záujem dozvedieť sa viac o riešeniach SoftGamings na kľúč, White Label, Bitcoin a samoobslužných riešeniach, najlepších poskytovateľoch hier, licenciách a bankových možnostiach, neváhajte navštíviť prezentačný stánok spoločnosti SoftGamings.

Počas troch dní veľtrhu ICE London 2023 sa na výstavisku zíde celá medzinárodná herná komunita, ktorá bude hľadať obchodné príležitosti, priateľské kontakty a exkluzívnu zábavu.

ZDROJ: WINARCH

Na veľtrhu ICE London sa stretávajú renomovaní poskytovatelia softvéru pre hazardné hry, viac ako 650 prevádzkovateľov zo 150 krajín a odborníci z odvetvia. Výstava navyše poskytuje cenný prehľad o trendoch a inováciách v odvetví, ktoré vám môžu pomôcť zabezpečiť si silnejšiu pozíciu na existujúcich a ašpirujúcich nových trhoch.

Celý tím SoftGamings je nadšený, že môžeme začať rok stretnutiami na ICE London. Je to ideálna príležitosť ukázať pozoruhodný potenciál návratnosti investícií našich inovatívnych a licencovaných kasínových a stávkových produktov vrátane rôznych integračných platforiem, ktoré vám zaručene pomôžu potvrdiť prítomnosť vašej značky. Ak navštívite konferenciu, zastavte sa v našom stánku N5-310 a získajte náš pohľad na aktuálne trendy“ povedala Anna Lalina, riaditeľka partnerstiev spoločnosti SoftGamings.