Dodávateľ SoftGamings podpísal zmluvu so spoločnosťou Betsolutions, ktorá sa zaoberá vývojom softvéru pre kasína.

Na základe dohody je titul Zeppelin spoločnosti Betsolutions k dispozícii na integráciu prostredníctvom jednotného systému API spoločnosti SoftGamings.

Zeppelin je najväčším hitom spoločnosti Betsolutions vďaka svojej hernej mechanike „crash“ a možnosti hry pre viacerých hráčov. Zároveň vydláždil cestu pre ďalšie preukázateľne férové hry od Betsolutions poháňané technológiou blockchain.

ZDROJ: softgamings.com

Guram Rukhadze, spoluzakladateľ spoločnosti Betsolutions, o novej dohode povedal: „V tejto súvislosti sme sa rozhodli, že sa budeme snažiť, aby sme sa dostali do hry: Uzatvorením dohody so spoločnosťou SoftGamings sme si zabezpečili, že náš herný obsah sa dostane k tisícom hráčov na trhoch SNŠ, Ázie a Európy, a to je presne to, čo chceme dosiahnuť.“

Chceme si vybudovať pevné základy v odvetví a meno, ktoré bude znieť ešte dlhé roky, a na to potrebujeme spolupracovať s najlepšími hernými distribútormi, ako je SoftGamings.“

Anna Lalina, riaditeľka partnerstiev spoločnosti SoftGamings, hovorila o dôležitosti zapojenia čo najväčšieho počtu poskytovateľov hier do ponuky SoftGamings, aby bola stále svieža a atraktívna pre prevádzkovateľov aj hráčov. Dodala, že podpis zmluvy s vývojármi, ako je Betsolutions, je krokom správnym smerom.

ZDROJ: ZEPPELIN

Spoločnosť SoftGamings sa medzitým v decembri 2022 dostala do užšieho výberu na ocenenie Poskytovateľ platformy roka v rámci Global Gaming Awards. Udeľovanie cien je naplánované na 6. februára 2023 v Londýne.

Užší výber je výsledkom prísnej analýzy a pozorovania nezávislej poroty zloženej zo 60 vedúcich pracovníkov na úrovni C z tohto odvetvia. Spoločnosť KPMG monitorovala celý proces s cieľom zabezpečiť transparentnosť a spravodlivosť výberu.