Národná lotériová spoločnosť TIPOS pripravila pre fanúšikov lotérií a hráčov vynovený internetový herný portál eTIPOS.sk, ktorý je vizuálne zjednotený s webovou stránkou www.tipos.sk. Portál je modernejší a užívateľsky jednoduchší, stránka má responzívny dizajn. Moderný herný portál si ako prví užijú hráči číselných lotérií.

Vynovená stránka www.etipos.sk vychádza zo súčasnej domovskej webovej stránky národnej lotériovej spoločnosti TIPOS, ktorá má tiež responzívny dizajn. Možnosti nového dizajnu herného portálu budú zatiaľ k dispozícii pre hráčov číselných lotérií. Tí budú môcť pri číselných lotériách využívať na www.etipos.sk aj „rýchle balíčky“ S, M, L a XL, ktoré poznajú z SMS stávok na LOTO, LOTO 5 z 35, EUROMILIÓNY a Eurojackpot. Samotné uzatváranie stávok v číselných lotériách bude jednoduchšie ako doteraz. Odpadá totiž povinné zadanie dvoch číslic z PINu – uzatvorenie stávky sa tak aj urýchli.

ZDROJ: tipos.sk

Pre verných hráčov číselných lotérií je na novom hernom portáli pripravená aj možnosť uložiť si svoju obľúbenú stávku. Ako na to? Najskôr hráč vyplní tiket svojimi obľúbenými číslami a podá stávku. Potom prejde do sekcie „Moje stávky“ a klikne na detail stávky. Následne v detaile stávky klikne na „Uložiť do obľúbených“. Pri ďalšom uzatvorení stávky už stačí hráčovi kliknúť na tlačidlo „so srdiečkom“ a svoj tiket bude mať okamžite vyplnený obľúbenými číslami.

Vari každý z hráčov číselných lotérií si raz položí otázku, ktoré čísla sú v jeho obľúbenej lotérii žrebované častejšie? Nový portál eTIPOS.sk takúto otázku „zodpovie“ pri každej lotérií. V hracom poli, ktoré hráči vypĺňajú svojimi číslami, sú „plamienkom“ označené HOT čísla, čiže často žrebované čísla. Naopak, snehovou vločkou sú označené COOL čísla, teda čísla, ktoré sú žrebované s menšou frekvenciou. Hráči sa môžu sami presvedčiť, či je to tak. Samozrejme, že o všetkom rozhoduje náhoda a vyhrať jackpot možno aj s COOL číslami!

ZDROJ: shutterstock.com

Responzívny webový dizajn, ktorý používa TIPOS, vie stránku automaticky prispôsobiť zariadeniu, na ktorom je zobrazená. Toto riešenie prináša so sebou množstvo výhod – zobrazenie stránky na tablete alebo smartfóne je rovnaké, plnohodnotné, ako keby ste stránku internetovej herne otvorili na stolnom počítači alebo laptope. Zábavu tak neovplyvňuje miesto, situácia či samotné zariadenie, na ktorom sa chcete zahrať. Stačí mať spoľahlivé internetové pripojenie.

V ďalších, nasledujúcich fázach modernizácie stránky www.etipos.sk je na rade internetové kasíno. Po tejto fáze bude nasledovať vynovenie časti herne, pod ktorú patria internetové stávky na výsledky športových udalostí.