Duch Vianoc je tu. A ak máte radi náladu tých amerických, hra Santa’s Village od spoločnosti Habanero je šitá priamo pre Vás. Odohráva sa na severnom póle, kde pomáhate Santovi pri jeho prípravách na sviatočné obdobie. Santa’s Village je 5-valcový, 3-riadkový výherný automat s 15 výhernými líniami, scatterom, symbolmi Wild a bonusovým kolom. Pripravte sa teda na vianočné darčeky a veľké výhry.

Téma a grafika

Habanero sa stalo jedným z najlepších herných vývojárov, čo dokazuje aj hra Santa’s Village. Pri každom načítaní hry sa najprv vydáte na cestu po severnom póle s bohatým príbehovým introm. Všade je sneh, ale samotný herný dej automatu prebieha v chalúpke. V Santa’s Village nájdete vianočnú hudobnú tému s americkým podfarbením New Yorku 30-tych rokov, ktorá vás prenesie do voňavého sviatočného obdobia. Vizuálna stránka hry je úžasná, má vynikajúcu grafiku a umožňuje hráčom načítať a hrať hru bez akýchkoľvek ťažkostí. Nemusíte sťahovať žiadny softvér, pretože tento automat môžete hrať priamo z webového prehliadača. Santa’s Village automat je odporúčaný všetkým hráčom, či už sú nováčikovia alebo veteráni.

ZDROJ: softgamings.com

Hra/návod

Pri každom načítaní hry Santa’s Village budete komunikovať s rôznymi postavami, medzi ktoré patria Santa, sob, kvety, ponožky, naskladané darčeky a cukríky. Tieto symboly predstavujú vysoko vyhrávajúce postavy v dedinke Santa’s Village a ponúkajú rôzne výšky výhier v závislosti od počtu ikon, ktoré na slote padnú. Za zhodu 5 týchto symbolov získate maximálnu výhru až 5000 mincí. Pri zhode 3 týchto symbolov získate minimálne 10 mincí. V tomto slote nájdete aj všeobecné symboly kariet. Patria medzi ne symboly A, K, Q a J. Tieto symboly predstavujú symboly s nízkou výhrou a za zhodu 5 týchto symbolov na výhernej línii ponúkajú výhru až 250 mincí. Pri zhode 3 týchto symbolov na výhernej línii sa ponúka minimálna výhra až 5 mincí.

Parametre automatu:

RTP 92.23%, 93.95%, 96.7%, 98.08 %

Minimálna stávka 0.15 €

Maximálna stávka 150 €

Maximálna výhra 8.150 €

ZDROJ: softgamings.com

Bonus

Okrem základnej hry Santa’s Village v automate objavíte aj rôzne bonusové funkcie. V hre nájdete symbol Wild, Scatter a bonusové kolo, ktoré zvýšia výšku vašich výhier. Symbol Wild, ktorý predstavuje zabalený darček, nahradí všetky ostatné symboly v automate okrem symbolu Scatter. Symbol Wild umožňuje hráčom ľahko dopĺňať výherné kombinácie. Ďalšou úžasnou funkciou je funkcia mapy. V tomto režime sa Santa prechádza po označených miestach za každý aktivovaný symbol Scatter. V tejto funkcii symbol Wild nedokončí výhernú kombináciu a Santa sa nemôže vrátiť na predchádzajúce miesto. Santa’s Village je tiež nabitá množstvom free spinov, v ktorých môžete vyhrať až 12 zatočení. Nakoniec sú tu aj sticky respins, kde môžete vyhrať 12 voľných spinov. Za všetky výherné kombinácie v rámci voľných spinov získate 2 sticky respiny. Všetky výherné kombinácie zostanú počas aktívnych respinov prilepené na valcoch.

Roztočte valce Santa’s Village a pomôžte Santovi pripraviť bohaté Vianoce!

Videoukážku hry Santa’s Village nájdete tu:

Upozornenie:

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie predstavuje zdravotné riziko.