PokerStars oznámila 1. decembra svoj program na sezónu 2023 European Poker Tour, ktorý zahŕňa návrat mnohých miest a dve úplne nové zastávky počas turné.

European Poker Tour 2023 odštartuje vo februári turnajom EPT Paris v hoteli Hyatt Regency Paris Etoile v spolupráci s Le Club Barrière Paris od 15. do 26. februára.

Online satelity pre Paríž budú spustené 1. decembra, čo hráčom umožní vyhrať účasť na turné. Súčasťou je buy-in 5 300 EUR do hlavného turnaja v Paríži a ubytovanie na 8 nocí v luxusnej lokalite podujatia.

Ďalšia zastávka prináša „lesk a pôvab Monte Carla“ s jarnou Tour do Monaka. Od 26. apríla do 6. mája sa hráči vyberú do kasína Monte-Carlo, kde ich čakajú dva týždne „najlepšej pokerovej akcie“.

Hráči PokerStars si môžu opäť poznačiť do kalendárov august a december tohto roka, kedy sa uskutočnia turnaje EPT Barcelona a EPT Praha. EPT Barcelona bude prebiehať od 21. augusta do 3. septembra v kasíne v Barcelone a PokerStars zavŕši rok s EPT Praha od 6. do 17. decembra.

Od 11. do 22. októbra zažijú hráči PokerStars novú lokalitu Merit Royal Diamond Hotel & Casino & Spa, keďže do zoznamu na rok 2023 pribudol Cyprus.

ZDROJ: @meritRdiamond

PokerStars s nadšením oznamuje túto úplne novú lokalitu EPT a teší sa, že do Stredomoria prinesie najväčšie prize pooly a najprestížnejšie tituly,“ napísala spoločnosť v tlačovej správe.

Cedric Billot, vedúci oddelenia Global Live Event Operations, uviedol: „V tejto súvislosti je potrebné zdôrazniť, že..:Sme nesmierne nadšení, že môžeme oznámiť náš program pre European Poker Tour 2023. V rozpise sú pevne zakotvené obľúbené turnaje našich hráčov, prvýkrát v očarujúcej francúzskej metropole a ďalší vzrušujúci nový prírastok do turné.“

Cyprus je perfektnou lokalitou pre doplnenie nášho rozpisu a my sa tešíme, že do tejto novej lokality prinesieme všetko, čo EPT ponúka. Budeme pokračovať v zlepšovaní hráčskych skúseností v rámci online kvalifikácií aj na našich živých podujatiach,“ dodal.

ZDROJ: shutterstock.com

Pozrite si kompletný rozpis turnajov EPT na budúci rok:

  EPT Paríž – 15. až 26. februára 2023

  EPT Monte-Carlo – 26. apríla až 6. mája 2023

  EPT Barcelona – 21. augusta až 3. septembra 2023

  EPT Cyprus – 11. až 22. októbra 2023

  EPT Praha – 06. až 17. decembra 2023