OD SOBOTY (1. OKTÓBRA 2022) BETRING NEPRIJÍMA NOVÉ REGISTRÁCIE, HRÁČSKE VKLADY A STÁVKY.

Značka betRing opúšťa slovenský trh online športových stávok. Utlmí a zastaví svoju prevádzku, vysporiada všetky svoje záväzky a v spoločnosti SZRT Slovakia s.r.o., prevádzkujúcej značku betRing, prebehne v najbližších mesiacoch proces jej likvidácie.

Príčinou tohto kroku je základná zmena stratégie materskej spoločnosti, maďarskej národnej lotériovej spoločnosti Szerencsejáték Zrt, ktorá sa rozhodla plne sústrediť na pôsobenie na domácom trhu.

ZDROJ: betRing.sk

Od soboty, 1. októbra 2022, betRing neprijíma nové registrácie, hráčske vklady a stávky. Po tomto dátume si hráči aj naďalej budú môcť vybrať všetky svoje prostriedky z hráčskych účtov a previesť ich na svoje osobné bankové účty (keďže k tomuto procesu nedôjde automaticky). betRing bude i naďalej vyplácať výhry z už prijatých stávok. SZRT Slovakia vysporiada všetky svoje záväzky.

betRing urobí maximum pre hladké vysporiadanie účtov hráčov. Hráčom bude v pracovných dňoch (pondelok-piatok) od 8.00 do 20.00 k dispozícii zákaznícka linka na číslach 0850 242 012 a 02/391883297.

betRing priniesol na slovenský trh športových stávok viacero inovácií ako gamifikáciu, populárne fantasy hry a nové funkcionality ako Inšpirátor, Ring, či Mapu víťazov. Prehľad tých najpálčivejších otázok a odpovedí súvisiacich s ukončením činnosti betRingu nájdete tu.