Spoločnosť OnAir Entertainment uviedla na trh nový produkt živého kasína – Auto Roulette. Tento nový produkt pokračuje v osvedčenej tradícii spoločnosti vytvárať pohlcujúce a intuitívne živé kasíno. Auto Roulette je teraz k dispozícii exkluzívne prostredníctvom spoločnosti Games Global.

Automatická ruleta prináša skvelú atmosféru, vzhľad a hrateľnosť

Spoločnosť v tlačovej správe uvádza, že pre Auto Roulette bolo vytvorené špecializované štúdio. Atmosféra tohto nového prostredia je výrazná s horiacimi neónmi v pozadí.

Používateľské rozhranie bolo navrhnuté s ohľadom na hráča, čo pomáha eliminovať prestoje a zefektívniť celý proces hrania. Technológia použitá pri vývoji produktu je najmodernejšia, s možnosťami streamovania, ktoré ponúkajú živé a neprerušované video z viacerých uhlov kamery a celkovo filmový zážitok Používateľské rozhranie má ďalšie možnosti prispôsobenia, ktoré uľahčia výber preferovaného jazyka z 20 dostupných možností.

ZDROJ: shutterstock.com

Vedúci produktového oddelenia spoločnosti OnAir Entertainment Armands Zalitis v komentári k tejto novinke privítal nový titul a uviedol, že spoločnosť s potešením víta najnovší prírastok. Zalitis hovoril o atmosfére hry a ovládaní zo strany hráčov. Zalitis na záver povedal: „Hra je veľmi jednoduchá a zábavná.“

Toto nádherne navrhnuté používateľské rozhranie sme dosiahli vďaka tvrdej práci a odhodlaniu ľudí, ktorí tvoria spoločnosť OnAir – kde nás vášeň pre vytváranie nových zážitkov motivuje k dosiahnutiu úžasných vecí.

Spoločnosť OnAir Entertainment bola založená už v roku 2020 a stanovila si ambiciózny cieľ narušiť prostredie živých kasín poskytovaním inovatívnych produktov vysokej kvality. Odvtedy sa spoločnosti podarilo preraziť na viacerých regulovaných trhoch. Medzi niektoré z nich patrí Dánsko, Holandsko, Švédsko, Spojené kráľovstvo a najnovšie aj Ontário. Začiatkom tohto roka spoločnosť oznámila plány na vybudovanie úplne nového štúdia v Rumunsku.