Svetové popové ikony Jonas Brothers vystúpia 10. až 12. novembra na troch koncertoch v Dolby Live v Park MGM. Vstupenky sa začnú predávať v piatok 19. augusta o 10.00 h SEČ v sieti Ticketmaster. Ceny neboli oznámené.

Predpredaj pre členov fanklubu Jonas Brothers a držiteľov kariet Citi sa začne v utorok 16. augusta o 10:00. Členovia MGM Rewards, prepracovaného vernostného programu spoločnosti MGM Resorts International, ako aj zákazníci Live Nation a Ticketmaster získajú prístup do predpredaja od stredy 17. augusta o 10:00.

Podľa tlačovej správy skupiny bude koncert „Live in Las Vegas“ obsahovať jedinečný zoznam skladieb. Tieto tri koncerty budú nasledovať po nedávno skončenom turné skupiny „Remember This“, ktoré odštartovalo bojovými večermi v Park MGM v júni. Na turné s viac ako 40 koncertmi sa predalo viac ako štyri milióny vstupeniek, čím sa hrubý obrat z turné v kariére kapely prehupol cez hranicu 300 miliónov dolárov.

Hoci neboli zverejnené žiadne ďalšie podrobnosti o turné „Jonas Brothers: Na koncertoch „Remember This“ sa skupina predstavila v štyroch dejstvách. (Tri z nich boli venované jednotlivým bratom, pričom Joe mal možnosť predskakovať kapele pri hite DNCE „Cake by the Ocean“ a Nick predviesť sólové hity „Mercy“ a „Close“).

Band of Brothers

Súrodencov vychovávali v New Jersey hudobne nadaní rodičia. Postavenie ich otca ako kazateľa Assemblies of God znamenalo, že boli predurčení vystupovať pre jeho kongregáciu. Osud však zasiahol, keď najmladšieho brata Nicka počul v holičstve spievať zákazník so známosťami na Broadwayi.

ZDROJ: WINARCH

Súrodenci vydali svoj prvý album vo vydavateľstve Hollywood Records v roku 2006. Obsahoval coververziu skladby „Year 3000“ od britskej skupiny Busted, ktorá sa dostala do ostrej rotácie na kanáli Disney Channel.

The Jonas Brothers následne predali viac ako 17 miliónov albumov po celom svete. To sa stalo pred ich rozpadom v roku 2013, ktorý ich hovorca opísal pre časopis People ako „hlbokú roztržku v kapele“.  Vysvetlil len, že „došlo k veľkým nezhodám ohľadom ich hudobného smerovania“. Turné s 19 koncertmi bolo zrušené dva dni pred jeho plánovaným začiatkom.

O šesť rokov neskôr, nech už boli tieto hudobné rozdiely akékoľvek, sú zrejme preč. Bratia vydali singel „Sucker“, ktorý sa stal historicky prvým singlom č. 1 skupiny a prvým debutom č. 1 skupiny v tomto storočí. Bratia vydali svoj piaty album „Happiness Begins“ a na nasledujúci rok si naplánovali mesačné hosťovanie v Park MGM. Tento plán zmarila pandemická odstávka.

ZDROJ: WINARCH

Držať krok s Jonassovcami

Jonassovci sú v Park MGM v hviezdnej spoločnosti. Aerosmith už skôr oznámili svoje vystúpenie „Deuces Are Wild“ v ôsmich termínoch od 14. septembra do 5. októbra a v ôsmich termínoch od 19. novembra do 11. decembra. Usher má naplánovanú svoju show „My Way“ na osem koncertov od 26. augusta do 10. septembra a od 12. októbra do 29. októbra. Skupina The Who vystúpi v Dolby Live 3. a 5. novembra.