Eurojackpot je medzinárodná lotéria, ktorá každý týždeň ponúka svojim hráčom možnosť získať skvelé výhry. Slováci od 9. októbra 2015, keď spoločnosť TIPOS začala lotériu prevádzkovať na Slovensku, získali 85 výhier, v prvom, druhom alebo treťom poradí lotérie Eurojackpot.

Skvelé výhry však získavajú našinci aj vo štvrtom poradí, v ktorom zvyčajne možno vyhrať niekoľko stoviek či tisícok eur. V poslednom júlovom tohtoročnom žrebovaní však jeden Slovák získal vo štvrtom poradí Eurojackpotu nezvyčajne vysokú výhru.

ZDROJ: pixabay.com

Šťastlivec v piatok 29. júla vyhral 12 097,40 eura. Je to najvyššia výhra vo štvrtom poradí z lotérie Eurojackpot, akú doteraz získal hráč so stávkou uzatvorenou na Slovensku.

Úspešný hráč uzatvoril v piatok svoju eurojackpotovú stávku na jednom z predajných miest spol. TIPOS v Žilinskom kraji. Obsluhu terminálu požiadal o trojtipovú stávku na náhodné čísla, a tak bol jeho vklad do hry 6 eur. Vďaka jednému z trojice tipov získal príjemných 12 097,40 eura. Jeho výherný tip sa zhodoval v štyroch číslach vyžrebovaných z hlavného eurojackpotového osudia a v dvoch číslach, ktoré boli vyžrebované z powerballového osudia.

ZDROJ: eurojackpot.com

Za celú dobu prevádzkovania lotérie Eurojackpot na Slovensku zaznamenala národná lotériová spoločnosť TIPOS do konca júla 2022 až 231 výhier v štvrtom poradí. Aktuálne je na Slovensku priemerná hodnota výhry v štvrtom poradí vo výške 4 363 eura. Výhra 12 097,40 eura z posledného júlového žrebovania lotérie Eurojackpot je dôkazom, že aj výhry z nižších poradí dokážu byť hráčsky atraktívne.

Výherné čísla pre lotériu Eurojackpot sa žrebujú v utorok a v piatok. Cena za jeden tip na jedno žrebovanie je 2 eurá.