Bývalý riaditeľ PokerStars John Caldwell spojil svoje sily s bývalým manažérom Full Tilt Poker Bobom Williamsom pri spustení vzrušujúcej pokerovej platformy založenej na non-fungible tokenoch (NFT) a umelej inteligencii (AI). PokerAces je názov očakávanej stránky, ktorá má uspokojiť potreby príležitostných hráčov hľadajúcich priateľskejšie herné prostredie bez profesionálnych hráčov, botov a asistenčného softvéru v reálnom čase.

PokerAces je pripravený ponúknuť rýchlejší a pútavejší poker

Nový projekt sa preto zameria predovšetkým na príležitostných hráčov, ktorí vyjadrili nespokojnosť s veľkým počtom profesionálnych hráčov na vysokej úrovni v odvetví, ako aj s používaním botov a asistenčného softvéru v reálnom čase. Všetky tieto prvky vytvárajú pre príležitostných hráčov pokru nepriaznivé prostredie. Začiatkom tohto roka značka 888 oznámila, že v roku 2021 zabavila takmer 300 000 dolárov z botových účtov. Išlo o najvyššiu sumu, aká bola kedy zabavená z botových účtov v priebehu jedného roka.

ZDROJ: peakpx.com

Spoločnosť PokerAces chce všetkým záujemcom predstaviť rýchlejšie a pútavejšie pokerové hry pomocou pokerových botov navrhnutých umelou inteligenciou. Boti budú mať jedinečné herné štýly s technológiou PokerDNA vloženou do ich metadát NFT.

Počas pokerových pretekov budú hrať jeden proti druhému o skutočné peniaze v mene svojich držiteľov. To pomôže vytvoriť väčšiu rovnováhu na hracej ploche. Štandardný turnaj s 1 000 hráčmi s botmi sa dostane do záverečnej fázy najneskôr za tri minúty. Pre porovnanie, bežné online pokerové herne so skutočnými hráčmi v súčasnosti potrebujú na dosiahnutie rovnakých fáz niekoľko hodín. Nakoniec budú musieť držitelia botov prevziať svojich botov a dostať sa do hry o veľké výhry.

ZDROJ: pixabay.com

Mix zručností a dobrých botov

Najlepší hráči budú musieť kombinovať svoje pokerové zručnosti so schopnosťou vybrať si za partnerov tých najvhodnejších botov. Aby sa hráči mohli zúčastniť na pokrových pretekoch, budú musieť vlastniť alebo si prenajať NFT botov. To znamená, že budú môcť vytvoriť aj viac vzrušujúcich príležitostí pre zberateľov NFT, ktorí budú môcť zbierať žetóny a iné podobne cenné predmety. Platforma začne predávať pokerové boty NFT v najbližších mesiacoch. Samotná platforma sa pripravuje na spustenie v priebehu tretieho štvrťroka.

Bývalý riaditeľ marketingu profesionálov a celebrít PokerStars sa spojil s Williamsom a predsedom predstavenstva Parlay Games Scottom Whiteom, aby spoločne založili softvérovú spoločnosť i3Soft. i3Soft je základom čerstvého projektu NFT pokeru. Na platforme PokerAces v súčasnosti pracuje takmer 40 ľudí. Pôvodná myšlienka sa zrodila pred ôsmimi mesiacmi, keď sa Caldwell a Willians snažili riešiť problém „asistenčných a iných softvérových nástrojov v reálnom čase“, ktoré by podľa ich názoru mohli „zabíjať online poker“.

ZDROJ: peakpx.com

Nová pokerová hra sľubuje, že bude rešpektovať „čas a peniaze rekreačných hráčov“. Priekopníckou hrou, ktorá sa má na tejto platforme objaviť, bude hra poker Hold’em založená na umelej inteligencii. V júli získala spoločnosť PokerStars pokerovú licenciu pre Ontário. V priebehu toho istého mesiaca ďalší bývalý manažér Erick Hollreiser získal spravodajskú webovú stránku o pokeri a oznámil, že založí spoločnosť Triple Barrel Media Limited.