Medzinárodný výrobca a správca lotériových systémov Scientific Games rozširuje svoje vzťahy s Ekvádorskou národnou lotériou prostredníctvom novej partnerskej zmluvy uzatvorenej na desať rokov. Nedávno podpísaná dohoda prinesie pre Ekvádorskú národnú lotériu nové ponuky lotériových produktov.

Nedávno podpísaná 10-ročná zmluva medzi spoločnosťou Scientific Games a Ekvádorskou národnou lotériou prinesie po prvýkrát zavedenie elektronických žrebovacích hier v Ekvádore. Tie zahŕňajú rôzne nové produkty a technológie. Ekvádorská národná lotéria bude napríklad využívať špeciálny systém, ktorý pomôže integrovať kontrolné procesy pre inventár okamžitých lotérií. Zavedú sa aj inovatívne maloobchodné technológie a samotná lotéria bude obohatená o nový systém.

ZDROJ: peakpx.com

John Schulz, prezident divízie Americas and Global Instant Products spoločnosti Scientific Games, sa vyjadril k novej dohode o spolupráci s Ekvádorskou národnou lotériou: „Na základe našich globálnych skúseností s národnými lotériami je naším cieľom podporiť rozširovanie siete maloobchodných predajcov lotérie pomocou našich patentovaných technológií, aby sme zvýšili zisky pre sociálnu prácu Junta de Beneficencia de Guayaquil.“

Jorge Medina, ktorý je generálnym riaditeľom Ekvádorskej národnej lotérie, bol tiež veľmi spokojný s nedávno rozšírenou spoluprácou. Spresnil, že nová ponuka hier prinesie vyššie príjmy, ktoré budú slúžiť na sociálne účely, s ktorými prišiel prevádzkovateľ lotérie, nezisková organizácia Junta de Beneficencia de Guayaquil.

ZDROJ: peakpx.com

Výťažok pôjde významnej ekvádorskej neziskovej organizácii

Všetky zisky z novozavedených elektronických žrebovacích hier v Ekvádore pôjdu priamo neziskovej organizácii Junta de Beneficencia de Guayaquil. Táto organizácia, ktorá vznikla v roku 1888 a je jednou z najstarších neziskových organizácií v Ekvádore, je veľmi významným prispievateľom v krajine a pracuje na rôznych projektoch v oblasti vzdelávania, zdravotníctva a sociálneho sektora. Medzi jej najdôležitejšie aktivity patrí výstavba niekoľkých nemocníc, rôznych miest pomoci a azylových domov. Vďaka väčšiemu rozpočtu pochádzajúcemu z nových hier plánuje táto mimovládna organizácia rozšíriť svoje charitatívne a sociálne aktivity na celú krajinu, aby mohla osloviť viac zraniteľných ľudí a ľudí žijúcich v úplnej chudobe.

Scientific Games je spoločnosť so sídlom v USA, ktorá pôsobí na globálnom trhu a ponúka služby a technológie lotériám, kasínam, prevádzkovateľom športových stávok a ďalším zainteresovaným stranám v odvetví hazardných hier. Spoločnosť je tiež významným výrobcom rozsiahleho herného obsahu. Vďaka svojmu záväzku k zodpovednému hraniu je Scientific Games veľmi atraktívnym partnerom pre prevádzkovateľov hazardných hier, lotérií a individuálnych zákazníkov.