Vo Fínsku sa v piatok začali Majstrovstvá sveta v hokeji 2022 a Slovensko ožilo hokejom. Štátny TIPOS pri tejto príležitosti stavil vo svojej novej reklamnej kampani na známe hokejové tváre, ktoré sa zviditeľnili nielen svojimi výkonmi na olympijských hrách v Pekingu, ale aj výsledkami z domácej TIPOS Extraligy a zo zahraničia.

Ide o bronzových chlapcov Juraja Slafkovského, Šimona Nemca a Pavla Regendu. Práve títo traja slovenskí hokejisti sa stali tvárami novej kampane národnej lotériovej spoločnosti.

Koncept novej kampane, ktorá sa viaže na obdobie počas Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2022, sme postavili na úplne jednoduchej myšlienke. Slovensko je hokejová krajina. Naši fantastickí hokejisti hrajú pre svojich fanúšikov a chcú im dokázať svoje kvality. Fanúšikovia, na druhej strane, fandia pre podporu lepších výkonov hokejistov, pretože bez ich podpory by to nešlo. Chceme odprezentovať jednoduchú myšlienku – fanúšikovia prežívajú všetky pocity s hráčmi – či už úspechy, víťazstvá, ale aj prehry. Nehrajú teda len hráči priamo na ľade, hráme my všetci,“ vysvetlila Ivana Košútová, hovorkyňa spoločnosti TIPOS.

ZDROJ: tvnoviny.sk

O vtipné momenty pri natáčaní nebola núdza. Presvedčila sa o tom aj stylistka, ktorá mala známych hokejistov na starosti. „Práca s hokejistami bola super. Dvaja z nich sú východniari, takže sme si celkom rozumeli. Prekvapilo ma však to, ako sú neustále hladní a chcú stále jesť. Všetci traja majú veľmi veľké nohy, takže takmer nič z toho, čo som doniesla, neobuli,“ prezradila pikošky zo zákulisia natáčania spotu stylistka Jana Kočišová, ktorá je známa slovenská influencerka vystupujúca pod menom Janka Topánka.

ZDROJ: TIPOS

Nový reklamný spot TIPOSu bude nasadený od 13. mája na RTVS, TV Markíza, TV JOJ a TA3. Juraj Slafkovský sa stal navyše aj „hlasom“ rozhlasovej kampane TIPOSu. Rozhlasový spot bude nasadený na TOP 4 najpočúvanejších slovenských rádiách.