Spoločnosti Playtech a Paysafe rozširujú obchodné partnerstvo a obe spoločnosti budú spolupracovať v Európe aj vo Veľkej Británii. Existujúca dohoda medzi spoločnosťami zahŕňa aj USA, kde Playtech ponúka hráčom iGamingových hier platobné riešenia Paysafe

Paysafe podporuje značku Playtech Play Gun Lake v Michigane od druhého štvrťroka 2021 a aplikáciu betParx v New Jersey a Pennsylvánii od prvého štvrťroka 2021. Vďaka rozšíreniu spolupráce budú môcť prevádzkovatelia v Spojenom kráľovstve a v Európe využívať výhody platformy Playtech pre správu hráčskych účtov (PAM) a riešenia pre správu informácií (IMS) a integrovať sa s API spoločnosti Paysafe s cieľom získať prístup k jej platobným riešeniam.

ZDROJ: Playtech

Spracovanie platobných kariet a príjem platieb budú prvými riešeniami a neskôr budú nasledovať elektronické peňaženky. Pokiaľ ide o hráčov, budú môcť využívať vysokú mieru flexibility pokiaľ ide o dostupné spôsoby, ktorými môžu platiť za stávky online.

Generálna riaditeľka integrovaných a elektronických riešení spoločnosti Paysafe, Paulette Rowe, komentovala rozšírenie partnerstva slovami, že Playtech je „vzrušujúca globálna herná značka“, ktorej cieľom je poskytovať prevádzkovateľom tie najlepšie skúsenosti, pokiaľ ide o platby.

Rowe dodala, že obe spoločnosti zaznamenali veľký úspech v USA, a preto sa rozhodli rozšíriť a spustiť spoluprácu v Spojenom kráľovstve aj v Európe s rovnakou „jednotnou, integračnou technológiou“.

ZDROJ: Paysafe

Vedúce technológie na trhu sú základom stratégie spoločnosti Playtech

Spoločnosť Playtech bola založená v roku 1999 a je jedným z najuznávanejších poskytovateľov hier na svete, má až 7 000 zamestnancov v 24 krajinách. Ponúka riešenia v najobľúbenejších odvetviach iGamingového priemyslu. To zahŕňa športové stávky, virtuálne športy, živé kasíno, kasíno, bingo a pokerové služby.

Okrem toho je spoločnosť Playtech lídrom v odvetví, pokiaľ ide o multikanálové hazardné hry prostredníctvom svojej platformy Playtech ONE. Playtech ONE ponúka CRM, funkciu jednej peňaženky a marketingové nástroje založené na údajoch, ako aj riešenia zodpovedného hrania.

Spoločnosť Playtech zaznamenala na americkom trhu úspech aj s pomocou spoločnosti Paysafe, a preto sa teší na expanziu v Spojenom kráľovstve aj v Európe. Prevádzkový riaditeľ spoločnosti Playtech, Shimon Akad, k tomu povedal, že ponuka špičkových technológií partnerom na trhu zostáva základnou stratégiou spoločnosti Playtech.

Akad dodal, že platby „zohrávajú dôležitú úlohu“ pri poskytovaní čo najlepších skúseností pre hráčov a na zabezpečenie toho je potrebný tím odborníkov s veľkými znalosťami v odbore, a presne to predstavuje spoločnosť Paysafe.

ZDROJ: Playtech, Shimon Akad