Britský prevádzkovateľ hazardných hier Betway získal oprávnenie pôsobiť v Bulharsku po tom, ako spoločnosť získala licenciu od Národnej agentúry pre dane. Platforma je tak teraz k dispozícii bulharským používateľom.

Aké možnosti ponúka Betway vo svojej sekcii športových stávok?

Futbal

Ako sa dalo očakávať, futbal je na betway zastúpený najlepšie. Okrem bulharskej prvej ligy si hráči môžu staviť na najväčšie európske šampionáty – Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Liga 1 atď. Samozrejme, nechýbajú ani klubové súťaže ako Liga majstrov, Európska liga a Konferenčná liga, ako aj najprestížnejšie medzinárodné súťaže – majstrovstvá sveta a Európy, Copa America, Africký pohár národov a mnohé ďalšie.

ZDROJ: peakpx.com

Betway poskytuje pre fanúšikov dlhodobých stávok aj možnosť tipovať na konečného víťaza v rôznych šampionátoch a turnajoch.

Tenis

Tenis tradične patrí medzi športy, ktoré vzbudzujú najvážnejší záujem stávkarov. Na Betway si hráči môžu staviť na všetky veľké turnaje vo svete mužského a ženského profesionálneho tenisu, ale aj na menšie súťaže. K dispozícii je aj hra v reálnom čase, vďaka ktorej môžete stávkovať na zápasy, ktoré sa v danom čase odohrávajú na rôznych miestach planéty.

ZDROJ: peakpx.com

Basketbal

NBA, Euroliga, Eurocup, NCAAB – fanúšikovia basketbalu majú dostatok príležitostí na uzatvorenie stávky na platforme Betway.

ZDROJ: peakpx.com

Elektronické športy

Elektronické športy, získavajú čoraz väčší podiel na svetovej scéne hazardných hier. Záujem o videohry nebol nikdy väčší a v súčasnosti sa hranie hier úspešne transformuje na povolanie pre najlepších hráčov planéty. Hráči tu nájdu najväčšie a najprestížnejšie turnaje na svete, ako aj možnosť stávkovať v reálnom čase.

ZDROJ: peakpx.com

Betway Bonus pre športové stávky

Ponuka pre nových zákazníkov Betway je v hodnote 100% až do výšky 200 BGN.

Najlepšie na tomto Betway bonuse je, že spoločnosť nemá známe požiadavky na hranie prostredníctvom počiatočného bonusu, ako jej konkurenti. Sú tu však určité podmienky. Od používateľov sa vyžaduje, aby pred aktiváciou bonusovej sumy odohrali hodnotu vkladu v plnej výške. Keď sa tak stane, na odohranie bonusových prostriedkov na účte betway má hráč maximálne sedem dní. Pri jednoduchých stávkach je povinnosť hrať udalosti s kurzom aspoň 1,5, pri viacnásobných stávkach udalosti s kurzom aspoň 3,0 a pri systémových stávkach opäť nie menej ako 3,0.

ZDROJ:

Betway upozorňuje, že počiatočnú ponuku pre sekciu „Šport“ je možné aktivovať najneskôr do 30 dní od registrácie.

Kasínový bonus

Rovnako ako v sekcii športových stávok, aj štartovacia ponuka britskej značky pre jej kasínovú sekciu má hodnotu 100% až do výšky 200 BGN.

Tu však prevádzkovateľ stanovil konkrétnejšie požiadavky na hranie prostredníctvom počiatočného bonusu. Uvádza sa, že hráči musia získanú sumu odohrať 40-krát v týchto oblastiach: kasínové hry, hry v Las Vegas alebo hry so živými krupiérmi.

Tieto ponuky umožňujú hráčom začať hru s väčším bankom, čo následne vedie k väčším možnostiam stávkovania. Okrem toho Betway ponúka naozaj „jednoduché“ podmienky pre pretáčanie svojich štartovacích bonusov, čo je ďalšie plus. A v neposlednom rade – britská značka je na trhu už viac ako 15 rokov a upevnila si svoju povesť jednej z popredných značiek.