Poskytovateľ živých hier B2B, spoločnosť TVBET, spúšťa poker špeciálne pre poľský trh. Hra je založená na štandardnej verzii pokeru TVBET, ale je prispôsobená pre poľských hráčov. Poskytovateľ sa snaží posilniť svoju pozíciu v Európe.

Poľský poker od TVBET je už k dispozícii u niekoľkých poľských operátorov a stávkari si môžu vychutnať lokalizovanú verziu hry.

ZDROJ: TVBET

Spoločnosť TVBET je známa tým, že poskytuje živé kasínové hry a lotérie s unikátnym softvérom založeným na kurzových stávkach. Jej hlavnými zákazníkmi sú online a kamenní prevádzkovatelia. Tento rok sa spoločnosť rozhodla zamerať na vylepšenie existujúcich produktov, ako aj na lokalizáciu samostatných hier. Aby sa TVBET presadil na poľskom trhu igamingu a získal si pozornosť ešte väčšieho počtu prevádzkovateľov a ich hráčov, spustil lokalizovanú verziu svojho živého pokru – Polish Poker.

Poľský poker je už prepojený s takými operátormi, ako sú Fuksiarz, Betclic, Superbet, LVBet, Noblebet, Forbet, Etoto. S aktualizovanou hrou sa môže zoznámiť každý. Pravidlá hry sú rovnaké ako v štandardnej verzii Pokeru od TVBET. Novinkou je rozhranie, upravené podľa vkusu poľského hráča. Poľské pokerové štúdio je navrhnuté v štýle ako kasíno športového baru so športovými prvkami známymi poľským hráčom: dresy slávnych futbalistov, futbalové lopty a ďalšie športové atribúty.

ZDROJ: TVBET

Pokiaľ ide o pravidlá, hra sa hrá podľa známych pravidiel pokeru Texas Hold’em. Poker používa jeden balíček s 52 kartami. Cieľom hry je získať najsilnejšiu kombináciu v porovnaní s ostatnými. Účastníci môžu zároveň uzatvárať stávky na víťazstvo jednej zo šiestich kombinácií alebo na víťaznú kombináciu.

Hráči môžu novú verziu pokru posúdiť už teraz na webových stránkach uvedených prevádzkovateľov. TVBET bude v spolupráci s partnermi svoje produkty naďalej zlepšovať a rozvíjať.