Redakcia magazínu Winsider prináša v spolupráci s expertom na športové stávkovanie výber športových podujatí, ktoré sa oplatí sledovať. Čo tipovať tento týždeň?

Pondelok 14.2.

TENIS    Delray Beach    muži

Oscar Otte – Yoshihito Nishioka (kurz podľa experta 1.8 – 2)

V prvom kole turnaja v americkom Delray Beach na seba narazia dva rozdielne herné štýly. Na strane jednej vysoký nemecký tenista opierajúci sa o skvelý servis so snahou o čo najkratšie výmeny zakončené víťazným úderom, na strane druhej nižší, atleticky stavaný japonský tenista, ktorého hra je založená na skvelom pohybe, rýchlom a variabilnom tenise od základnej čiary so snahou súpera čo najviac rozpohybovať a svojou nátlakovou hrou postupne rozložiť jeho defenzívu. Očakávame dlhý, vyrovnaný zápas, v ktorom sa každý z tenistov bude snažiť vnútiť súperovi svoj štýl hry, pričom si netrúfame odhadnúť víťaza. Náš tip: počet gamov  +(22.5) Kurz – 1.85

ZDROJ: peakpx.com; Yoshihito Nishioka

Utorok 15.2.

TENIS    Delray Beach    muži

Thanasi Kokkinakis – Sebastian Korda (kurz podľa experta 2.15 – 1.7)

Talentovaný austrálsky tenista narazí v tomto zápase na americký supertalent s českými koreňmi Sebastiana Kordu, syna slávneho českého tenistu, bývalej svetovej dvojky a víťaza Australian Open 1998, Petra Kordu. Petr Korda je zároveň aj jeho trénerom, pričom otcov tenisový rukopis a zdedené genetické dispozície po slávnom otcovi sú na hre Sebastiana značne viditeľné. Ako Austrálčan, tak i Američan má na svojom konte už niekoľko cenných skalpov. Prednosťou oboch tenistov je predovšetkým skvelá hra od základnej čiary, pričom americký tenista disponuje pestrejšou hrou a väčšou variabilitou. Hra a sebavedomie Sebastiana sa zlepšuje každým turnajom a každým zápasom, pričom začína byť reálnou hrozbou aj pre tých najlepších tenistov sveta. Očakávame vyrovnaný zápas s množstvom skvelých výmen od základnej čiary, na konci ktorého sa presadí pestrejšia a variabilnejšia hra amerického tenistu s českými koreňmi. Náš tip: 2

ZDROJ: peakpx.com

Delray Beach Open je mužský profesionálny tenisový turnaj série ATP World Tour 250, ktorý sa každoročne koná v Delray Beach na Floride v Spojených štátoch a hrá sa na tvrdom povrchu. Podujatie sa v rokoch 1993 až 1998 konalo v Coral Springs, v roku 1999 bolo premiestnené do Delray Beach Tennis Center. Američan Todd Martin vyhral prvú dvojhru turnaja v roku 1993.

Turnaj sa predtým volal Delray Beach International Tennis Championships (ITC), než bol v roku 2014 premenovaný na súčasný názov – Delray Beach Open.