Počas prvých deviatich dní regulovaného mobilného športového stávkovania v New Yorku zákazníci minuli viac ako 600,0 miliónov dolárov, štátne príjmy dosiahli 48,0 miliónov dolárov.

V období od 8. januára, keď sa otvoril legálny trh v štáte New York, do 16. januára, posledného dňa prvého celého týždňa od legalizácie, bolo prestávkovaných celkovo 603,1 milióna dolárov. Z údajov, ktoré zverejnila Komisia pre hazardné hry štátu New York, tiež vyplýva, že hrubý príjem z hazardných hier za toto obdobie dosiahol 48,1 milióna dolárov.

ZDROJ: yogonet.com

Spoločnosti Caesars Sportsbook, DraftKings, FanDuel a Rush Street Interactive začali svoju činnosť v New Yorku 8. januára, zatiaľ čo BetMGM dostala povolenie na spustenie od 17. januára. Z tohto dôvodu nebola spoločnosť BetMGM zahrnutá do prvého merania výsledkov. Úvod patril pritom spoločnosti Caesars, ktorá zaznamenala príjmy vo výške 22,7 milióna dolárov z celkových mobilných športových stávok vo výške 257,7 milióna dolárov.

Na druhom mieste ju nasledovala spoločnosť FanDuel vlastnená Flutter Entertainment s príjmami 14,1 mil. dolárov a obratom 200,4 mil. dolárov, potom DraftKings s príjmami 10,9 mil. dolárov a so 134,4 miliónmi dolárov v stávkach. Spoločnosť Rush Street Interactive sa počas úvodných deviatich dní umiestnila na štvrtom mieste s príjmami 446 696 dolárov a celkovým objemom stávok 10,6 milióna dolárov.

ZDROJ: peakpx.com

Chris Holdren, spoluprezident digitálnej divízie Caesars Digital spoločnosti Caesars Entertainment, uviedol, že prevádzkovateľ je „nadšený“, že v úvodnom období regulácie bol lídrom trhu. „Newyorčania sú jedineční vo svojej vášni pre šport a ich záujem o mobilné športové stávky sa ukázal ako bezprecedentný moment pre toto odvetvie,“ povedal Holdren. Dodal, že „Akokoľvek sme nadšení, naša práca na tom, aby sme newyorským športovým fanúšikom poskytli najlepší zážitok zo športového stávkovania na trhu, sa ešte len začína. Vieme, že je tu priestor na zdokonaľovanie našej ponuky služieb a produktov, ktoré prekonajú očakávania, ale v New Yorku sme iba nastúpili na dlhú trať, ktorá nás spolu so zákazníkmi čaká.“