Kontroverzný svetový prevádzkovateľ online lotériových stávok Lottoland spustil novú online bingo hru s 90 loptičkami – „The Vault“ (Trezor), ktorá ponúka najväčší online bingo jackpot na svete vo výške 5 miliónov libier. 

Prvá hra sa uskutočnila v sobotu 27. novembra o 20.30 hod. Hra sa bude konať následne každú stredu a sobotu a výherné tikety sa budú predávať len za 25 pencí. Online bingo herňa bude tento produkt v Spojenom kráľovstve a Írsku ponúkať pod názvom BinGo BIG.

ZDROJ: pixabay.com

Rekordný jackpot v bingu od Lottolandu bude rozdelený tak, že víťazný hráč získa 4 milióny libier a všetci zúčastnení hráči v tej istej hre si rozdelia zvyšný 1 milión libier. Žrebovanie je založené na inovatívnom generátore náhodných a poistených čísel (RiNG™) spoločnosti Lottoland RiNG™, ktorý umožňuje zákazníkom okamžite vyhrať vysoké jackpoty. Výhry sú pritom poistené prostredníctvom vlastnej poistnej infraštruktúry spoločnosti Lottoland.

Generálny riaditeľ spoločnosti Lottoland Nigel Birrell povedal: „Sme neuveriteľne nadšení zo spustenia nášho produktu binga, na ktorom sme dlho pracovali, ale to, čo robí Bingo BIG obzvlášť výnimočným, je to, že zdieľanie obrovskej výhry, ako je táto, nás vracia k pocitu komunity, ktorý všetci poznali a milovali na tradičnom bingu.

ZDROJ: lottoland.com

„Už desaťročia spájajú bingo haly ľudí a my sme si pri budovaní Bingo BIG veľmi dobre uvedomovali, že hoci máme pocit, že môžeme hru otvoriť novému publiku a preniesť bingo do digitálneho prostredia, nikdy sme nechceli stratiť tento pocit spolupatričnosti a zábavy. Vieme, že pre mnohých našich zákazníkov sú online hry viac než len o výhrách, a to nám dalo skvelú príležitosť vytvoriť niečo vzrušujúce – všetku radosť z hry zažívať v pohodlí domova. Sme na to veľmi hrdí.“

Hráči Bingo BIG budú mať šancu stať sa milionármi už s jedným tiketom, pričom vklad do hry začína od cenovej úrovne 25 pencí.

Spoločnosť Lottoland v roku 2022 pridá do hry Bingo BIG ďalšie funkcie a vylepšenia produktu, čím podporí svoju stratégiu narušiť a zmodernizovať britský priestor online binga.