Veľkonočný týždeň mimoriadne prial hráčom hry LOTO. Najprv v stredu 5. apríla hráč za stávku vo výške dvoch eur získal pol milióna a veľkonočné šťastie sa usmialo aj v nedeľu na ďalšieho hráča, ktorý vyhral jokerový jackpot.  

Hráč vložil do hry LOTO dve eurá, získal pol milióna

V stredu 5. apríla sa podarilo jednému z hráčov uspieť v prvom ťahu hry LOTO. Vyhral v prvom poradí príjemných 500.000 eur.

Šťastný hráč uzatvoril svoju stávku na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Košickom kraji. Obsluhu terminálu požiadal o náhodnú dvojtipovú lotovú stávku, a do hry tak vložil 2 eurá. Polmiliónovú výhru z prvého ťahu hry LOTO mu zabezpečil tip s číslami 12, 17, 31, 38, 46 a 48. Práve tie boli v stredu 5. apríla vyžrebované ako výherné pre prvý ťah obľúbenej číselnej lotérie.

ZDROJ: TIPOS

Tento rok bola doteraz trikrát dosiahnutá výhra v prvom poradí, resp. jackpot v prvom ťahu hry LOTO. „Čerstvá“ polmiliónová výhra zo stredajšieho žrebovania je najnižšia. Naopak, najvyššia mala hodnotu fantastických 2 997 710,60 eura. Takýto jackpot padol 8. januára a šťastie v hre mal vtedy hráč tiež so stávkou uzatvorenou na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Košickom kraji. Doteraz druhá najvyššia tohtoročná výhra v hre LOTO mala hodnotu 1 088 435,90 eura a 26. marca ju získal hráč so stávkou uzatvorenou na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Nitrianskom kraji.

V druhom ťahu hry LOTO padli tento rok doteraz tiež tri výhry v prvom poradí. Každá mala hodnotu 500 000 eur. Jednu vyhral hráč so stávkou uzatvorenou v Žilinskom kraji a ďalšie dve získali hráči, ktorí svoje stávky uzatvorili na predajných miestach spoločnosti TIPOS v Nitrianskom kraji.

LOTO je číselná lotéria, v ktorej hráč tipuje 6 čísel z číselného radu od 1 do 49. Žrebovanie výherných čísel pre LOTO sa uskutočňuje spravidla každú stredu a nedeľu. Pri každom žrebovaní sa žrebuje 6 výherných čísel a 1 dodatkové číslo pre 1. ťah a 6 výherných čísel a 1 dodatkové číslo pre 2. ťah. Výška vkladu za jeden tip a na jedno stávkové obdobie pre 1. a 2. ťah hry je 1 euro.

Jednou stávkou v hre LOTO je možné uzatvoriť najviac 10 tipov, okrem systémových stávok, kde je počet tipov daný voľbou systému podľa systémových tabuliek LOTO. Minimálna garantovaná výška jackpotu pre 1. ťah je 500 000 eur a pevná výška výhry v 1. poradí pre 2. ťah je 500 000 eur.

ZDROJ: shutterstock.com

Tomu sa povie veľkonočné šťastie! Hráč vyhral v nedeľu jokerový jackpot

Tomu sa povie veľkonočné šťastie! V žrebovaní výherného šesťčíslia pre doplnkovú hru JOKER, ktoré pripadlo na Veľkonočnú nedeľu, bol pokorený ďalší jackpot. Šťastný hráč si bude môcť na svoj účet pripísať príjemnú výhru 29 346,70 eura. Jackpot, resp. výhru v prvom poradí z doplnkovej hry JOKER, ktorá je spoločná pre hry LOTO a LOTO 5 z 35, získali tento rok už ôsmi lotoví hráči.

Šťastný hráč uzatvoril svoju stávku 1. apríla na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Nitrianskom kraji. Na tikete pre hru LOTO vyplnil svojimi číslami jedno hracie pole – stĺpec a zvolil si aj účasť v doplnkovej hre JOKER. Zároveň na tikete vyznačil, že si chce so svojou stávkou zahrať v troch žrebovaniach. Za takúto stávku zaplatil obsluhe terminálu 4,50 eura. Šťastie v podobe jackpotovej výhry v hodnote 29 346,70 eura z doplnkovej hry JOKER mal hráč v poslednom predplatenom žrebovaní, ktoré pripadlo na nedeľu 9. apríla. Vtedy bolo vyžrebované jokerové šesťčíslie 9-7-4-8-1-5, a to sa zhodovalo s tým, ktoré mal šťastlivec vygenerované na svojom potvrdení o uzatvorení stávky.

ZDROJ: shutterstock.com

Hra JOKER je spoločná doplnková hra k číselnej lotérii LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vydáva generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER zhodujú presne na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť „áno“. Doplnková hra JOKER stojí na jedno žrebovanie len 0,50 eura.