Pomôžte kráľovi Artušovi poraziť jeho nepriateľov v najnovšom slote od Play’n Go – Diamonds of the Realm. Diamonds of the Realm je 5-valcový, 3-riadkový výherný automat s 20 výhernými líniami, so zastupujúcimi symbolmi Wild, symbolmi Scatter, točeniami zdarma a násobiteľmi výhier.

Téma a grafika

Preskúmajte artušovskú legendu vo vzrušujúcej hre od Play’n Go a prebojujte sa k víťazstvu v hre Diamonds of the Realm. Tento slot má nádhernú grafiku zobrazujúcu Artušov hrad, na ktorý útočí Morgana a Mordred kradne jeho diamanty. Musíte pomôcť hlavnému hrdinovi – Artušovi – poraziť nepriateľov. Jeho príkazová lišta je vhodne umiestnená v spodnej časti valca, aby mohli hráči komfortne ovládať hru. K dispozícii je aj zvukový sprievod, ktorý vás bude pri ďalšom hraní hry naozaj baviť. Grafika je vynikajúca, aby si hráči mohli hru načítať a hrať bez akýchkoľvek ťažkostí. Na to, aby ste si mohli túto hru vychutnať, nepotrebujete sťahovať žiadny softvér, pretože ju môžete hrať priamo z webového prehliadača. Je tiež kompatibilná s HTML5, takže k hre môžete pristupovať aj na cestách prostredníctvom mobilného telefónu. Ak hľadáte slot so strednou variáciou, potom je Diamonds of the Realm tou správnou hrou. Medzi jednotlivými roztočeniami vám udelí pravidelnú výplatu, ale na veľké výhry musíte byť trpezliví. Diamonds of the Realm odporúčame všetkým hráčom, či už ide o nováčikov alebo veteránov.

ZDROJ: softgamings.com

Výherné línie

V hre Diamonds of the Realm nájdete 20 výherných línií, ktoré vám poskytnú viacero príležitostí na vytvorenie výhernej kombinácie pri každom roztočení. Ak chcete získať výhru, musia sa na jednej výhernej línii zhodovať aspoň 3 symboly. Dávajte si pozor na symbol kráľa Artuša alebo symbol Wild, pretože sú najlepšími symbolmi v hre Diamonds of the Realm. Ak sa na výhernej línii zhoduje 5 týchto symbolov, získate vysokú výhru až 10 000 mincí.

ZDROJ: softgamings.com

Bonus

Zatiaľ čo v hre Diamonds of the Realm nájdete zaujímavú základnú hru, v automate nájdete aj rôzne bonusové funkcie. Získate divokú kartu, symboly Scatter, točenia zdarma a násobitele výhier, ktoré robia túto hru vzrušujúcou.

Video ukážku hry Diamonds of the Realm si môžete pozrieť tu:

Upozornenie:

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie predstavuje zdravotné riziko.