Redakcia magazínu Winsider prináša v spolupráci s expertom na športové stávkovanie týždenný výber športových podujatí, ktoré sa oplatí sledovať. Čo tipovať tento týždeň?

PONDELOK 11.10.

FUTBAL – Kvalifikácia MS – Európa

Chorvátsko – Slovensko (kurz podľa experta 1.46 – 4.4 – 7.35)

Tri dni po nešťastnej prehre v Rusku sa predstavia naši reprezentanti na horúcej chorvátskej pôde, na štadióne Gradskí Vrt v Osijeku. Domáci vedú kvalifikačnú skupinu so šestnástimi bodmi pred tímom Ruska iba vďaka lepšiemu skóre. Na strane druhej naši reprezentanti piatkovou prehrou prakticky stratili šancu na postup. Domáci sú veľkým favoritom, naši budú hrať bez postupového tlaku a môžu len prekvapiť. Ako však už história veľakrát ukázala, naši reprezentanti sú „majstrami sveta“ v zápasoch, v ktorých im o nič nejde, a práve vtedy hrajú svoj najlepší futbal. Preto by sme opatrne skúsili neprehru nášho mužstva. Na strane Chorvátska budú chýbať zranení Juranovič a Lovren, plus vykartovaný Kovačič. Našim stále nie sú k dispozícii zranení Weiss a Lobotka. Náš tip: X2 (2.52)

UTOROK 12.10.

FUTBAL – Kvalifikácia MS – Európa

Švédsko – Grécko (kurz podľa experta 1.9 -3.55- 4.25)  

V skupine B sa odohrá v utorok kľúčový zápas o postup medzi mužstvami Švédska a Grécka. Severania sú na tom momentálne v tabuľke lepšie, keď tri kolá pred koncom kvalifikácie majú na druhom mieste skupiny trojbodový náskok na svojho gréckeho súpera. Domácim by mohla teoreticky v tomto zápase stačiť aj remíza, ale pred svojím súperom sa musia mať na veľkom pozore. Z posledných siedmich vzájomných zápasov totiž dokázali Severania zdolať Grékov iba v jedinom prípade (ME 2008). Aj ich jediná prehra v tejto kvalifikácii sa spája práve s týmto súperom. Očakávame vyrovnaný boj s nízkym počtom gólov. Náš tip: X počet gólov – (2.5) –  kurz 1.65

ZDROJ: peakpx.com

STREDA 13.10.

HOKEJ – Liga Majstrov

HC Slovan Bratislava – HC Oceláři Třinec (kurz podľa experta 3.3 – 4.4 – 1.83)

Zo stredajšej ponuky vyberáme súboj hokejovej Ligy Majstrov skupiny F, v ktorom sa stretne HC Slovan Bratislava s tímom HC Oceláři Třinec. Je to posledný zápas skupiny, v ktorom už ani jednému tímu nejde o postup. Z nášho pohľadu však ide o prestížny slovensko-český duel. Slovan zatiaľ v skupine nezískal ani bod, v niektorých zápasoch však po nich siahal, hlavne v zápase vo Švédsku. Myslíme si, že Slovan v prestížnom dueli na domácej pôde neprehrá a dôstojne sa rozlúči s Ligou Majstrov. Náš tip: 1X (1.84)

ZDROJ: peakpx.com

ŠTVRTOK 14.10.

FUTBAL – Kvalifikácia MS – Južná Amerika

Bolívia – Paraguay  (kurz podľa experta 2.68 – 3.2 – 2.75)

Veľmi dôležitý súboj tejto kvalifikácie sa odohrá na štadióne Hernanda Silesa v hlavnom meste Bolívie, v La Paz. Obom mužstvám pôjde o veľa, keďže strácajú na postupové priečky a kvalifikácia je už za svojou polovicou. Pre hostí hovorí o kúsok vyššia herná kvalita, pre domácich zase najmä veľmi špecifické domáce prostredie. Štadión, na ktorom hrajú zápasy domáci futbalisti, je totiž položený v neuveriteľnej nadmorskej výške 3637 m.n.m. !!! Je to jeden z najvyššie položených štadiónov sveta, ktorý dopomohol domácim už k niekoľkým pozoruhodným výsledkom. Domáci, zvyknutí na takéto podmienky, majú totiž veľkú výhodu oproti hosťujúcim tímom, ktorým robí vysoká nadmorská výška a s tým súvisiaci riedky vzduch obrovské problémy. Preto sa v Bolívii vyhráva veľmi ťažko. Očakávame vyrovnaný zápas s nízkym počtom gólov. Náš tip: počet gólov  – (2.5) – kurz 1.68