Certifikácia hier Synotu prichádza súbežne so spustením online hier v Holandsku, ktoré otvorilo svoj trh s online hazardom začiatkom októbra.

Generálny riaditeľ spoločnosti Synot Games Ivan Kodaj v tejto súvislosti povedal: „Je to pre nás skvelá príležitosť dodať prevádzkovateľom v Holandsku obsah najvyššej kvality. Po legálnych hazardných hrách je preukázateľný dopyt a holandská vláda prijatím nového zákona ukazuje ochotu dodržiavať prísne pravidlá.“

„Sme viac než pripravení prispôsobiť sa týmto pravidlám, ak to znamená, že sa náš obsah dostane k holandským hráčom.“

Hráči v Holandsku budú môcť po prvýkrát roztočiť valce medzinárodných hitov ako sú Fruit Awards, Respin Joker a Book of Secrets.

ZDROJ: synotgames.com

Vďaka certifikácii môže Synot ponúkať svoje hry ktorémukoľvek z 10 držiteľov licencie na online hazardné hry v krajine. Medzi schválených prevádzkovateľov patrí bet365, britský prevádzkovateľ binga Tombola a spoločnosť Play North Ltd. s licenciou z Malty a Estónska.

Holandsko sa stalo aktuálne poslednou krajinou, v ktorej sa hry Synot Games objavujú po tom, čo spoločnosť so sídlom v Českej republike získala začiatkom tohto roka dodávateľskú licenciu od britskej Gambling Commission.

Hry skupiny Synot sú teraz dostupné v celej Európe, a to v krajinách ako Španielsko, Taliansko, Portugalsko a Švédsko.

Kodaj na margo holandskej certifikácie dodal: „Holandská hráčska základňa je vo svete kasín známa a my sme už niekoľkokrát dokázali, že sme atraktívnym poskytovateľom herných titulov aj pre najnáročnejšie publikum.“

Holandský trh s hazardnými hrami rastie v online aj kamenných prevádzkach napriek prísnym obmedzeniam. Od roku 2020 sa trh rozrástol z menej ako 500 000 hráčov na 1,2 milióna. Očakáva sa, že otvorenie jurisdikcie pre zahraničných prevádzkovateľov spôsobí, že holandskí hráči minú na hazardné hry dokonca viac ako ich francúzski kolegovia.

ZDROJ: behance.net

O spoločnosti SYNOT Games

SYNOT Games je etablovaný dodávateľ obsahu v oblasti igamingu, ktorý má licenciu od Malta Gaming Authority a UK Gambling Commission a certifikáciu v celej Európe. Hry sú už certifikované v niekoľkých jurisdikciách vrátane Španielska, Talianska, Portugalska, Švédska, Dánska, Lotyšska, Litvy, Českej republiky, Slovenska, Rumunska, Chorvátska, Grécka, Spojeného kráľovstva a Malty. Komplexné portfólio SYNOT Games sa môže pochváliť viac ako 70 vzrušujúcimi titulmi, ktoré sú k dispozícii v 29 jazykoch a sú dostupné vo viac ako 150 kasínach.