Jeden z najvýznamnejších eventov v segmente igamingu iGB Live! 2021 je naplánovaný na 28.septembra až 1.októbra 2021. Podujatie sa koná po dvojročnej prestávke spôsobenej pandémiou.

Výstavu iGB Live! netreba osobitne predstavovať. Jedno z najväčších podujatí v igamingovom priemysle spája najvýznamnejších prevádzkovateľov a dodávateľov v tomto odvetví a ponúka príležitosť podeliť sa o svoje nápady a vízie so živým publikom. iGB Live! sa koná v amsterdamskom komplexe RAI, najväčšom výstavnom priestore v Holandsku.

Organizátori podujatia očakávajú účasť viac ako 4 000 účastníkov, viac ako 120 vystavovateľov a mnohých ďalších herných profesionálov a partnerov. Účastníci sa budú môcť zoznámiť s najnovšími technologickými trendami a inováciami v odvetví igamingu, nadviazať kontakt s najlepšími poskytovateľmi služieb v odbore a získať exkluzívny prístup k názorom a informáciám od popredných odborníkov v panelových diskusiách. Aj tí, ktorí sa nebudú môcť zúčastniť osobne, môžu zažiť atmosféru z konferencie vďaka službe iGB Live! Online platformy, ktorá im umožní naladiť sa na konferenciu odkiaľkoľvek na svete.

ZDROJ:winsider.sk

Medzi vystavovateľmi, odborníkmi a hrdými partnermi podujatia je stánok H10 vyhradený pre spoločnosť SoftGamings a jej portfólio produktov a služieb, ktoré zahŕňajú jednotnú integračnú platformu API, produkty white label, kasíno platformy na kľúč a mnohé ďalšie. Tím spoločnosti SoftGamings je už na nadchádzajúce podujatie dobre naladený.

O pozitívnej atmosfére svedčia aj komentáre Iriny Sazonovej, riaditeľky pre partnerstvá, ktorá v tejto súvislosti uviedla: „iGB Live! je určite miestom, kde sa dozviete o najnovšom vývoji v igamingovom priemysle, a my sa veľmi tešíme, že sa stretneme s našimi kolegami, aby sme získali kvalitné kontakty a obchodné príležitosti. Pozývame vás na stretnutie s naším tímom v stánku H10, kde sa môžete dozvedieť viac o našich produktoch a službách a zistiť, čo môžeme urobiť, aby sme vaše podnikanie v oblasti online hazardných hier posunuli na vyššiu úroveň.“

Konferencie a výstavy v segmente iGamingu sú zdá sa opäť v kurze. Po úspešnej účasti na SBC Barcelona Summit 2021 sa spoločnosť SoftGamings rozhodla zaujať aj v Amsterdame na podujatí iGB Live! 2021. Program iGB Live! 2021 je pomerne pestrý. Návštevníci môžu okrem prezentovania najnovších a najlepších produktov a služieb v odbore, očakávať nové informácie o možnostiach expanzie na novootvorené trhy Severnej Ameriky, Afriky a Latinskej Ameriky. Viac o agende iGB Live! 2021 sa dozviete na oficiálnom webe výstavy.

ZDROJ:pixabay.com

O spoločnosti SoftGamings

SoftGamings je B2B poskytovateľ kasínových platforiem a agregátor herných systémov. S viac ako 13-ročnými skúsenosťami v odvetví poskytuje SoftGamings riešenia žiadané na trhu a vyvíja vlastné kreatívne riešenia – White Label, Turnkey, Self-Service, Bitcoin platformové riešenia, Bonus System Standalone feature, Sportsbook solution, Slots Bundle, Live Bundle a Casino Games Integration. Silný IT tím spoločnosti SoftGamings dokáže poskytnúť aj možnosti gamifikácie, ktorá je jedným z hlavných trendov v odvetví. Portfólio produktov spoločnosti Sofgamings zahŕňa viac ako 150 dodávateľov hier s viac ako 3000 hrami.