Polícia objavila nelegálne kasíno v paláci Harman v oblasti Jyoti Nagar v indickom Naí Dillí.

Podľa polície doteraz zatkli 41 podozrivých a zabavili 4,98 rupií (6 000 USD) v hotovosti, mobilné telefóny a kasínové mince.

Zástupcovia miestnej polície poskytli ďalšie informácie o operácii v severovýchodnom okrese Dillí. Uviedli, že išlo o sattu v štýle kasína (stávkového syndikátu). Okrem 4,98 lakh rupií v hotovosti na mieste zadržali aj 46 mobilných telefónov a 2 800 kasínových žetonov.

ZDROJ: pixabay.com

Polícia vypracovala plán na zatknutie obvinených po tom, ako dostala informáciu, že v štvrti Jyoti Nagar sa pod zámienkou narodeninovej oslavy konajú hazardné hry v štýle kasína. Piate poschodie paláca Harman bolo cieľom spoločnej razie oddelenia proti krádežiam áut (AATS), severovýchodnej polície a polície Jyoti Nagar.

Hoci pracovníci bezpečnostnej služby pri výsluchu na polícii tvrdili, že sa tam koná narodeninová oslava, počas razie sa zistilo, že v skutočnosti ide o nelegálne kasíno.

Nedávno boli v Indii zatknuté aj ďalšie tri osoby, ktoré údajne podvádzali hráčov online hier v celej krajine prostredníctvom nelegálnych vopred pripravených herných webových stránok.

Polícia uviedla, že obvinení podvádzali ľudí tým, že ich lákali na uzatváranie stávok na online hry, ako sú snooker, kasíno, kriket, poker a Teen Patti, a to prostredníctvom falošných herných webových stránok. Dôveru obetí si získavali tým, že obetiam spočiatku aj skutočne vyplácali malé sumy, aby dokázali pravosť a dôveryhodnosť online kasína.