Aston Villa uzavrela partnerstvo s ázijskou stávkovou spoločnosťou Kaiyun Sports. Je to najnovšie partnerstvo tímu so stávkovou spoločnosťou, pričom kluby Premier League sa čoraz častejšie spájajú s partnermi z hazardného priemyslu.

Aston Villa predstavila stávkovú spoločnosť Kaiyun Sports ako oficiálneho hlavného partnera. Táto ázijská značka práve začína rozširovať svoju pôsobnosť a vplyv na európskom športovom trhu a príležitosť uzavrieť spojenectvo s Aston Villou považuje za dobrý spôsob, ako sa presadiť.

ZDROJ: peakpx.com

Aston Villa bude mať značku Kaiyun na rukávoch hráčov

Spoločnosť Kaiyun Sports sa pýši silnou a stabilnou povesťou „najlepšej ázijskej digitálnej športovej platformy“, ktorá spája športové a zábavné možnosti pre spotrebiteľov a poskytuje im pohlcujúce online a offline zážitky. CCO Aston Villy Nicola Ibbetson k tomuto partnerstvu uviedol, že tím je veľmi rád, že môže podpísať toto partnerstvo a spolu s platformou poskytovať fanúšikom zážitky.

CMO Kaiyun Sports, ktorý nebol v tlačovej správe menovaný, dodal, že platforma je rada, že môže spolupracovať s tímom a pomôcť napísať „nový príbeh vo futbalovej spolupráci“.

Budeme spolupracovať na vytvorení bezpečnej online a offline interakcie pre používateľov – komplexnej športovej a zábavnej platformy, ktorá poskytne fanúšikom na celom svete špičkový športový zážitok,“ uzavrel výkonný riaditeľ.

ZDROJ: peakpx.com

Aston Villa sa aktívne snaží uzavrieť viacero partnerstiev, z ktorých niektoré sa stali terčom kritiky. Približne pred štyrmi týždňami sa klub spojil so spoločnosťou Duelbits, platformou zameranou na kryptomeny, ktorá sa stala oficiálnym sponzorom tímu.

Námluvy futbalistov s partnermi, ktorí dvíhajú obočie

Väzby Aston Villy so sektorom kryptomien však nie sú úplne nové, keďže minulý rok sa spoločnosť spojila aj v rámci partnerstva, ktoré sa netýkalo hazardných hier, so spoločnosťou Chiliz, ktorá je súčasťou Socios.com, a uviedla na trh fanúšikovský token $AVL. Fanúšikovské tokeny sú blockchainové aktíva, ktoré používajú fanúšikovia, aby sa priblížili ku klubom, ktoré podporujú tým, že majú určité práva pri hlasovaní alebo prístup k exkluzívnym zážitkom. Partnerstvo so spoločnosťou Kaiyuan je pokračovaním tejto spolupráce.

ZDROJ: peakpx.com

Partnerstvo s Kaiyuan prichádza aj v pomerne napätej situácii, pokiaľ ide o to, ako futbalové tímy spolupracujú so stávkovými spoločnosťami a či v tom môžu pokračovať. Čaká sa na revíziu zákona o hazardných hrách z roku 2005, ktorá môže priniesť prísnejšie zmeny v spôsobe regulácie v tomto sektore.