Beta verzia aplikácie Betr bola spustená v USA a poskytuje bezplatné hranie. Aplikácia Betr bude ponúkať možnosti mikrostávok v reálnom čase. Spoločnosť Betr okrem aplikácie rozvíja aj svoju divíziu športového obsahu.

Za novovzniknutou spoločnosťou Betr, ktorá sa zaoberá mikrostávkami, stojí Jake Paul, ktorý sa stal osobnosťou sociálnych médií, a zakladateľ spoločnosti SimpleBet Joey Levy. Ide o dvojitý útok na odvetvie športového stávkovania – jedna vetva sa bude zameriavať na obsah športových médií a druhá na športové stávky.

Beta aplikácia v USA

Aplikácia poskytuje hráčom špeciálne mince na uzatváranie stávok, ktoré sa potom dajú vymeniť za rôzne výhry. Spolu so spustením beta verzie aplikácie v USA oznámila spoločnosť Betr na svojich účtoch na sociálnych sieťach darček „Betr Jeep“. Podmienkou účasti je stiahnuť si aplikáciu a uzavrieť mikrostávku – či bude prvý zápas sezóny NFL „run“ alebo „pass“, pričom Jake Paul ku koncu propagačného videa hovorí, že má „v hre 250 000 dolárov“.

ZDROJ: Betr

Na premenu tohto nápadu na skutočnosť Jake Paul a Joey Levy údajne získali viac ako 50 miliónov USD, pričom na zozname investorov sú mená ako Aliya Capital a Florida Funders, spolu so známymi futbalistami, ako sú Dez Bryant, DeSean Jackson a mnohí ďalší. S najväčšou pravdepodobnosťou sa Joey Levy sústredí viac na obchodnú stránku, zatiaľ čo Jake Paul bude tvárou tohto podniku. Hoci sa dá očakávať, že veľká časť peňazí bude vynaložená na rozvoj dlhodobej stratégie rastu a získavanie zákazníkov, je dôležité si uvedomiť, že ide predsa len o spoločnosť Jakea Paula.

Športový obsah sa stretáva s mikrostávkami

Čo sú vlastne mikrostávky? V podstate to nie je priemerná stávka na predpovedanie konečného výsledku športového zápasu a skôr stávkovanie naživo na drobné detaily a vývoj počas zápasu – každý úder, prihrávka, rozohrávka, prihrávka atď. Samozrejme, v skutočnosti nejde o prvý prípad, keď mikrostávky vstupujú do sveta športového stávkovania ako takého, ale určite je to veľký stredobod v marketingu spoločnosti, ktorá svoj produkt propaguje.

Samozrejme, pomáha aj to, keď Jake Paul predstúpi pred kameru a povie, že „vlastnoručne oživil box“, po čom nasleduje vyhlásenie, že teraz „je čas znovu objaviť športové prostredie“ s alternatívou „Betr“ pre športové stávkovanie. Áno, názov je otvorený pre množstvo slovných hier a zdá sa, že ľuďom označujúcim Betr na Twitteri sa páči, pričom každý druhý tweet obsahuje slovné hračky s použitím názvu.

ZDROJ: Betr

Podľa všetkého sa „továreň na športový mediálny obsah“ spoločnosti Betr bude určite dosť líšiť od väčšiny športových prenosov. Samotný Jake Paul povedal, že chce narušiť „upäté profesionálne prostredie“ a namiesto toho poskytovať obsah z naturalistickejšieho pohľadu, pričom podľa jeho slov chce „robiť tréningy“ so športovcami a robiť s nimi rozhovory počas tréningov, čím poskytne jedinečný pohľad na to, „prečo sú práve oni výnimoční“.

Ak vás to zaujalo, relácia sa bude volať BS Sports Show, ale nájdete ju oveľa jednoduchšie na YouTube. Kanál sa volá „BS w/ Jake Paul“ a v čase tvorby tohto článku už získal viac ako 2 milióny odberateľov.

Spustená beta verzia aplikácie Betr je k dispozícii na stiahnutie zadarmo na webovej stránke betr.app a naše vlastné prvé dojmy s používateľským rozhraním sú, že rozhodne vyzerá modernejšie a je neuveriteľne intuitívne – nie je to to, čo by ste od beta produktu očakávali. A modernistický motív je zakotvený aj v používateľskom prostredí, pričom produkt sa na svoju konkurenciu pozerá ako na „staršie hazardné hry“ a „staršie médiá“.